“Φοβάμαι για τη ζωή του Αντριάνο”

“Φοβάμαι για τη ζωή του Αντριάνο”

Ο Αντριάνο τα τελευταία χρόνια έχει περάσει πολλά και με την προσωπική του ζωή και φαίνεται πως τα «σύννεφα» δεν έχουν φύγει. Ο πρώην μάνατζερ του, Ζιλμάρ Ρινάλντι εξέφρασε μάλιστα φόβους και για τη ζωή του πρώην άσου της Ίντερ.

Κάποτε ο Αντριάνο μαγνήτιζε με την εικόνα του στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά η κατάθλιψη, οι τραυματισμοί, οι γυναίκες, ο αλκοολισμός και το υπερβολικό βάρος τον… ισοπέδωσαν αγωνιστικά. Μόνο που φέρεται ακόμα να πάσχει από βαριά μορφή κατάθλιψης.

«Φοβάμαι για τη ζωή του», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρώην μάνατζέρ του Βραζιλιάνου άσου, Ζιλμάρ Ρινάλντι, στο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Uol Esporte» και συνέχισε: «Χρειάζεται ψυχολόγο. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, απλά ενδιαφέρομαι για τον άνθρωπο. Υποφέρει από κατάθλιψη βαριάς μορφής και κανένας δεν τον βοηθάει. Ο θάνατος του πατέρα του, τα προβλήματα με το αλκοόλ, οι βραδινές έξοδοι και οι σχέσεις που δεν έκοψε ποτέ με τις φαβέλες, όπου μεγάλωσε, δεν είναι τα πραγματικά προβλήματα. Το πρόβλημα είναι οι συνέπειες από την κατάθλιψη και ο λάθος τρόπος που την αντιμετωπίζει. Ο Αντριάνο είναι σαν γιος μου. Αν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει; Δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι ανησυχώ πολύ και ότι έχει ανάγκη να τον δει ειδικός».

Ο 31χρονος επιθετικός μετά την επιστροφή του στην πατρίδα του, πέρασε από Κορίνθιανς, Φλαμένγκο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον καλό εαυτό του. Είναι χαρακτηριστικό πως στην ιντερνασιονάλ δεν πέρασε ούτε τις ιατρικές εξετάσεις.

«Ο Ρονάλντο ήταν αυτός που αποφάσισε να τον πάει στην Κορίνθιανς, αν και εγώ ήμουν σίγουρος ότι δεν ήταν ό,τι καλύτερο να βρεθεί ξανά σε συνθήκες πίεσης. Τότε ο Ρονάλντο, αλλά και οι άνθρωποι της Κορίνθιανς μου είχαν υποσχεθεί ότι ο Αντριάνο θα επισκεφθεί ψυχολόγο. Αντί για αυτό, τον άφησαν στον εαυτό του. Είναι μόνος του», ανέφερε ακόμα ο πρώην ατζέντης του.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ