Κατίδης: Δεν ήμουν μάγκας, αλλά βλάκας

Κατίδης: Δεν ήμουν μάγκας, αλλά βλάκας

 

Ο Γιώργος Κατίδης, για ακόμη μία φορά εμφανίστηκε μετανιωμένος για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το πολυσυζητημένο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Βέροια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στο MEGA, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας, ανέφερε ότι είναι μια ημερομηνία που δεν θα ξεχάσει ποτέ, τονίζοντας πως δεν ήταν μάγκας αλλά βλάκας.

 

«Είναι μία ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν ήμουν μάγκας, ήμουν βλάκας. Ο προπονητής μου με έπιασε από το γιακά και με ρώτησε αν είμαι ναζιστής. Υπήρξε στιγμή που ευχήθηκα να μην είχα βάλει ποτέ αυτό το γκολ», δήλωσε συγκεκριμένα.

 

Το δελτίο Τύπου της εκπομπής «Πρωταγωνιστές»:

Ο Γιώργος Κατίδης, ο ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε την επιτυχία ενός γκολ χαιρετώντας ναζιστικά είναι ο επόμενος πρωταγωνιστής αυτής της έκτακτης εκπομπής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ζητάει συγγνώμη για τα ψέματα που είπε πάνω στον πανικό του εκείνη την ημέρα και για πρώτη φορά αφηγείται στην τηλεόραση τα πραγματικά περιστατικά. Ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει στους «Πρωταγωνιστές» είναι γιατί δεν θέλει να τον σταματούν στο δρόμο οι πιτσιρικάδες και να του λένε μπράβο για τον ναζιστικό χαιρετισμό. «Θέλω να τους πω ότι δεν είμαι ένας μάγκας όπως μου λένε, αλλά ένας βλάκας, γιατί έκανα κάτι που δεν πίστευα».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ