Χάκερς στη FIFA-Χορεύει ο Μπλάτερ

Χάκερς στη FIFA-Χορεύει ο Μπλάτερ

Mε έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο, οι χάκερς που «χτύπησαν» την ιστοσελίδα της FIFA έκαναν… τον Μπλάτερ να χορεύει σάμπα, ζητώντας ένα πιο δίκαιο Μουντιάλ!

Οι Βραζιλιάνοι δηλώνουν με κάθε τρόπο την αντίθεσή τους στις αλόγιστες σπατάλες που έγιναν για το Μουντιάλ του 2014, την ώρα που ο κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Πέραν των πολυήμερων διαδηλώσεων, οι αντιδράσεις λαμβάνουν χώρα και στο ίντερνετ!

Εκ πρώτης όψεως, στην ιστοσελίδα της FIFA όλα έδειχναν κανονικά. Μετά από λίγο ωστόσο, ξεκινούσε μια μουσική σε βραζιλιάνικους ρυθμούς, με τον Σεπ Μπλάτερ να εμφανίζεται να χορεύει σάμπα στην οθόνη! Παράλληλα, στο πάνω μέρος  της οθόνης, εκεί όπου έβγαινε το σήμα του Μουντιάλ 2014, έγραφε: «Θέλουμε ένα δίκαιο Παγκόσμιο Κύπελλο». Οι χάκερς κάλεσαν τον κόσμο να «μοιραστεί» τη δουλειά τους στα social media και έγινε… χαμός!

Στο twitter το hashtag #sambahack λαμβάνει συνεχώς υποστήριξη από όλο τον κόσμο και παρότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε γρήγορα,  η… πειραγμένη σελίδα συνεχίζει να υπάρχει στο ίντερνετ για όσους δεν την έχουν δει!

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ