ΒΙΝΤΕΟ-Το σόου του Νεϊμάρ κόντρα στην Ιταλία

ΒΙΝΤΕΟ-Το σόου του Νεϊμάρ κόντρα στην Ιταλία

Με τον Νεϊμάρ να σημειώνει ένα ακόμα πανέμορφο γκολ, τον Φρεντ να σκοράρει δύο φορές και τον Ντάντε μία, η Βραζιλία… έριξε «τεσσάρα» (4-2) στην Ιταλία, και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ως πρώτη από τον α’ όμιλο, αφήνοντας 2η τη «σκουάντρα ατζούρα».

Αποχαιρέτησε… με νίκη το Μεξικό, 2-1 την Ιαπωνία, η οποία δεν πήρε βαθμό! Στο «Arena Fonte Nova» της Σαλβαδόρ (Μπαΐα), οι Αμπάτε και Μοντολίβο αντικαταστάθηκαν νωρίς λόγω τραυματισμού για τους Ιταλούς, όπως και ο Νταβίντ Λουίζ για τους Βραζιλιάνους.

Στη θέση του τελευταίου μπήκε ο Ντάντε, ο οποίος έκανε το 1-0 για την ομάδα του στο 45’! Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου σκόραρε από κοντά με πλασέ, μετά από απόκρουση του Μπουφόν σε κεφαλιά του Φρεντ.Για την Ιταλία ισοφάρισε (1-1) στο 51’ ο Εμανουέλε Τζακερίνι, ο οποίος μπήκε και αυτός ως αλλαγή στο ματς! Νίκησε τον Ζούλιο Σέζαρ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ είχε πάρει πανέμορφη πάσα από τον Μπαλοτέλι με «τακουνάκι».

Η Βραζιλία πήρε ξανά το προβάδισμα με φανταστική εκτέλεση φάουλ από τον Νεϊμάρ στο 55’. Στο 66’ σκόραρε ο Φρεντ και έγινε το 3-1. Μείωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι σε 2-3 στο 71’ με κοντινό πλασέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Φρεντ «είπε» την τελευταία «λέξη», καθώς το 89’ πέτυχε το 4-2 για την «σελεσάο» μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Ο επιθετικός της Φλουμινένσε πήρε το… ριμπάουντ, μετά από απόκρουση του Μπουφόν σε σουτ του Μαρσέλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ