Εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ

Εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΠΟ

“Ημέρα κρίσης” για την ΕΠΟ, σήμερα, καθώς εκδικάζονται το πρωί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς κατά της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Με τα ασφαλιστικά μέτρα οι δύο ΕΠΣ ζητούν να κηρυχτεί έκπτωτη η διοίκηση της ομοσπονδίας και να διοριστεί νέα διοίκηση (υπό τον Βασίλη Γκαγκάτση) προκειμένου να οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Μαΐου όταν ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση αρχικά, είχε δοθεί αναβολή, καθώς οι δικηγόροι της ΕΠΟ είχαν καταθέσει προσεπίκληση των ΠΑΕ που έχουν κερδίσει την έξοδο τους στην Ευρώπη, προκειμένου να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Η ΕΠΟ ζήτησε και εξασφάλισε από τη FIFA και την UEFA, έγγραφα που αποδεικνύουν πως αν τα ασφαλιστικά μέτρα γίνουν δεκτά και το δικαστήριο διορίσει προσωρινή διοίκηση, τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα τεθεί στο περιθώριο από τις διεθνείς συνομοσπονδίες, με συνέπεια τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας και των ελληνικών συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Αναμένεται πλέον να δούμε τη στάση που θα κρατήσουν οι ΠΑΕ που έχουν κληθεί να παραστούν στο δικαστήριο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουν το παρών ενώ Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης έχουν αποφασίσει να μην παραστούν. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πληροφόρηση σχετικά με τις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας.

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ