Για το 2-0 ή το break…

Για το 2-0 ή το break…

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Σ.Ε.Φ. και σήμερα (21:00, ΝΕΤ) καλείται να υπερασπιστεί την έδρα του κόντρα στον Ολυμπιακό, που ψάχνει το break μετά την ήττα στον πρώτο τελικό.

Οι «πράσινοι» ήταν επιβλητικοί στον πρώτο τελικό των playoffs της Α1, ωστόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά πως αν δεν πάρουν τη νίκη σήμερα (21:00) στο ΟΑΚΑ θα πάει… στράφι το μεγάλο «διπλό» στο Σ.Ε.Φ. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για το break, προκειμένου να πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Ολυμπιακός θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, καθώς θα είναι πίσω με δύο νίκες και θα ζητάει τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα για να κατακτήσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά, για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει καμία απουσία και το μοναδικό ζητούμενο για τον Αργύρη Πεδουλάκη είναι να… προσγειώσει του παίκτες του, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στο Σ.Ε.Φ., προκειμένου να υπάρξει η απαιτούμενη συγκέντρωση στον δεύτερο τελικό των playoffs. Προβλήματα δεν έχει ούτε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το απουσιολόγιο του Έλληνα τεχνικού είναι λευκό (με εξαίρεση τους… γνωστούς Μάντζαρη και Μαυροειδή).

Το θέμα που απασχολεί την ομάδα του Πειραιά είναι η αγωνιστική ετοιμότητα του Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα μέσα στην εβδομάδα και δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ματς, αν και βρέθηκε στη δωδεκάδα. Σήμερα (9/6, 21:00, Ν.Ε.Τ.) αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να ενισχύσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Πηλοΐδης και Γιάννης Φούφης.

 

Σ.Ε.Φ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 51-64

Ο.Α.Κ.Α. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 09/06 21:00 Ν.Ε.Τ.

Σ.Ε.Φ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 12/06 21:00 Ε.Τ.1

*Ο.Α.Κ.Α. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16/06 21:00 Ν.Ε.Τ.

*Σ.Ε.Φ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19/06 20:00 Ε.Τ.1

*εφ’ όσον χρειασθεί

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ