Κατσουράνης: Θα έκλεινα την καριέρα μου στην ΑΕΚ

Κατσουράνης: Θα έκλεινα την καριέρα μου στην ΑΕΚ

Για την Εθνικής Ελλάδος και το Μουντιάλ, τον ΠΑΟΚ και το θέμα του προπονητή, αλλά και την ΑΕΚ στην οποία επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του, μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης στον Sentra 103.3:

Για το ποιον διαλέγει μεταξύ του Γκάλη του Διαμαντίδη και του Σπανούλη:

«Είναι τεράστιοι μπασκετμπολίστες και έχουν βοηθήσει πολύ το άθλημα». Για το αν έχει παίξει μπάσκετ: «Δεν έπαιξα ποτέ επαγγελματικά. Όταν έδωσα εξετάσεις για το αθλητικό γυμνάσιο, έδωσα και ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ήμουν καλός στο μπάσκετ αλλά κοντός».

Για την Εθνική:

«Πήραμε αυτό που θέλαμε και είναι σημαντικό για να έχουμε σίγουρη την δεύτερη θέση. Περιμένουμε δυο στραβοπατήματα από τους Βόσνιους. Έπρεπε να κάνουμε πέντε νίκες για να έχουμε ελπίδες για την πρώτη θέση και μπορούμε να έχουμε ελπίδες για την πρώτη θέση. Υπάρχουν λόγοι που δεν θέλξαμε με την απόδοση μας, μας επηρέασε ο γήπεδο που ήταν από πλαστικό. Ήταν και τέλος της χρονιάς με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να είναι κουρασμένοι. Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο θα είναι αλλιώς και θα πάμε στη Βραζιλία γιατί το θέλουμε πολύ.

Για τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ:

«Βγάλαμε ψυχικά αποθέματα στο τέλος χάσαμε τρία ματς στο 90′. Ήμασταν τυχεροί στο τελευταίο παιχνίδι με το αποτέλεσμα στο Περιστέρι και πήραμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ».

Για τον προπονητή που μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ και βοηθήσει, είπε:

«Είναι και θέμα τι προπονητής μπορεί να έρθει στη Ελλάδα, είναι δύσκολο να έρθει μεγάλος προπονητής. Ένας Έλληνας προπονητής που θα έχει πλάνο, θα βγάζει νέους ποδοσφαιριστές και θα φέρνει αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ θα ταίριαζε, αλλά καλύτερα είναι ένας ξένος. Υπάρχει πίεση και καλύτερα να είναι κάποιος που να μην ξέρει την ελληνική πραγματικότητα».

Για το αν θα έκλεινε την καριέρα του στην ΑΕΚ, στην γ΄ ή στην β΄ Εθνική, αποκάλυψε:

«Εννοείται δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, σίγουρα θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ. Αλλά ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κάνεις σχέδια, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται».

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ