Σερένα εναντίον Σαράποβα

Σερένα εναντίον Σαράποβα

Σερένα Γουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα θα διεκδικήσουν σε λίγη ώρα τον τίτλο στο Παρίσι και εμείς θα… επιμείνουμε στο ερώτημα: υπάρχει τενίστρια που μπορεί να σταματήσει την Αμερικανίδα;

Το Νο.1 κόντρα στο Νο.2, λοιπόν, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά για την 26χρονη Ρωσίδα, που είναι και η περυσινή νικήτρια του Ρολάν Γκαρός. Όχι μόνο είναι συντριπτικά πίσω στο head to head (2-13), αλλά και έχει γνωρίσει 12 σερί ήττες από την 31χρονη αντίπαλό της.

Από το 2004 και την τελευταία της νίκη, μάλιστα, έχει πάρει μόλις τρία σετ! “Πρέπει να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό και ελπίζω αυτή τη φορά να πιάσει”, παραδέχτηκε η Μάσα μετά την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό. Η Σαράποβα ολοκλήρωσε πέρυσι στη γαλλική πρωτεύουσα το career Grand Slam και τώρα πάει για τον πέμπτο major τίτλο της.

Για τη Σερένα, κάτοχο 15 Grand Slam τίτλων, τι να πούμε; Μετράει 30 σερί νίκες και ξεπερνάει το εμπόδιο σχεδόν κάθε αντιπάλου χωρίς δυσκολία. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στη φετινή διοργάνωση (σε έξι αγώνες) έχει κάνει 28 μπρέικ, έχει σημειώσει 178 winners (!) και έχει υποπέσει σε 100 αβίαστα λάθη.

Το Ρολάν Γκαρός ποτέ δεν ήταν η αγαπημένη της διοργάνωση, αλλά είναι έτοιμη να επιστρέψει στον θρόνο μετά από 11 χρόνια! Η Σαράποβα σίγουρα είναι υπολογίσιμη αντίπαλος, ωστόσο είναι βέβαιο ότι τα πάντα είναι στο χέρι της Αμερικανδίας σούπερ σταρ… Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΤ1 και το Eurosport.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ