Συλλήψεις για τα επεισόδια στο Βόλο

Συλλήψεις για τα επεισόδια στο Βόλο

 

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν στο Βόλο για τα επεισόδια που σημειωθήκαν κατά τον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στις τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες του Ολυμπιακού και της Νίκης, στο πλαίσιο των play off της football league. Ανάμεσα στους συλληφθέντες μάλιστα υπάρχει και ένας 15χρονος καθώς στην κατοχή του βρεθήκαν δύο βεγγαλικά.

Όπως αναφέρει η αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας, πριν από την έναρξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, 300 περίπου φίλαθλοι, διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση πρόσβασης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και τον περιβάλλοντα χώρο, επιτέθηκαν και επιχείρησαν να διασπάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις, ρίχνοντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια, αφού απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, 100 περίπου φίλαθλοι μετέβησαν στην περιφερειακή οδό Βόλου, όπου επιτέθηκαν εκ νέου στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τέσσερις αστυνομικοί να τραυματισθούν ελαφρά.

Από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν δεκαεπτά άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν οχτώ, για συμμετοχή στα επεισόδια και τις βιαιοπραγίες κατά των αστυνομικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκρισή διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στο Βόλο

Ένταση και χημικά στο Βόλο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ