Κατσουράνης: Οι νέοι έγιναν άνδρες

Κατσουράνης: Οι νέοι έγιναν άνδρες

Για την υπόθεση πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μίλησε… ο Κώστας Κατσουράνης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της NOVA.

Επίσης, αναφέρθηκε στην εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠ. «Ο ΠΣΑΠ είναι για τους ποδοσφαιριστές και πρέπει όλοι να συμμετέχουν.

Πρέπει να οργανωθούμε όσο γίνεται καλύτερα ώστε να υπάρχουν κάποιες βάσεις οι οποίες θα προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές και να μην τους κάνουν ό, τι θέλουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και για τις ομάδες που δεν είναι συνεπείς και για τις μικρότερες κατηγορίες» τόνισε ο Κατσουράνης και προσέθεσε:

«Θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσουμε κυρίως τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Β’ και στη Γ’ Εθνική. Παιδιά που είναι και χαμηλόμισθα γιατί είτε δεν πληρώνονται στην ώρα τους ενώ αντιμετωπίζουν και άλλα προβλήματα που όλοι ξέρετε. Εμείς κυρίως μπήκαμε γι’ αυτόν τον λόγο και θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να μην γίνονται αδικίες» και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι εμείς μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό, αλλά θα το προσπαθήσουμε».

Για την Εθνική δήλωσε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα, όσο εμείς παρουσιάζουμε το καλό πρόσωπο που έχουμε παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια και είμαστε μια ομάδα, νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε αρχής γενομένης από το ματς της Παρασκευής και μετά τα ματς του Σεπτέμβρη του και του Οκτώβρη ώστε να φτάσουμε στην πρώτη ή στην δεύτερη θέση. Αν είμαστε όπως πρέπει θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε» και συμπλήρωσε:

«Στην Εθνική υπάρχουν καινούρια πρόσωπα, τώρα έτυχε να μην υπάρχει κάποιος καινούριος. Υπάρχει όμως ένα κράμα νέων και έμπειρων. Και οι νέοι πλέον όμως έχουν γίνει άντρες και έχουν εμπειρία και από το κλίμα της Εθνικής και από μεγάλα παιχνίδια. Θεωρώ ότι είναι κλειδί το παιχνίδι της Παρασκευής για τη συνέχεια αυτής της ομάδας και πρέπει να το κερδίσουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ