“Το Τσάμπιονς Λιγκ δίνει ελπίδα”

“Το Τσάμπιονς Λιγκ δίνει ελπίδα”

Χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου να βγει ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι μία τέτοια επιτυχία δίνει όραμα και ελπίδα, ωστόσο, θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στο μέλλον για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά η ομάδα.

«Πετύχαμε τον στόχο μας μετά από μια δύσκολη περίοδο. Είναι μεγάλη υπόθεση να βρίσκεσαι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δίνει όραμα και αυτό το διάστημα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να οργανωθούμε. Εντάξει δεν πήραμε το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να πανηγυρίσει όταν πάρει το πρωτάθλημα αλλά είναι η τρίτη φορά που πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό δίνει όραμα και ελπίδες στο κόσμο», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για τον ίδιο:

«Εγώ ξέρω ποιος είμαι… Ήξερα πως για να είμαι εδώ, είμαι ικανός. Αλλά έτσι είναι η κριτική στην Ελλάδα. Στην αρχή ήμουν άπειρος, μετά ικανός, μετά το ματς με τον Ατρόμητο πάλι άπειρος και τώρα δεν ξέρω τι είμαι… Αυτή είναι η κριτική στην Ελλάδα, πρέπει να την δεχτούμε».

Για την περίοδο των πλέι οφ:

«Είχα πει στους παίκτες πως θα χρειαστούν όλοι και τους πίστευα. Νομίζω στεκόμασταν πολύ στα αποτελέσματα. Στον Ατρόμητο χάσαμε στο 90′, με τον ΠΑΣ δεν ήμασταν κατώτεροι και χάσαμε στο τέλος και με τον Ατρόμητο χάσαμε πολλές ευκαιρίες άσχετα αν είχε αυτός δοκάρια. Ένα ματς να έληγε 2-3 λεπτά νωρίτερα θα καθαρίζαμε την πρωτιά. Φτύσαμε αίμα σήμερα για να γυρίσουμε το ματς. Και εκεί που δεν βάζαμε από στημένα γκολ, σήμερα βάλαμε δύο. Όλα έγιναν νομίζω για να δικαιωθούμε στο τέλος. Όλες οι ομάδες θέλουν ενίσχυση αλλά στο τέλος τα καταφέραμε».

Για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ:

«Δεν υπάρχει εξήγηση. Κατηγορηθήκαμε πως πήγαμε για την νίκη στο ματς με τον Ατρόμητο ενώ δόθηκε εντολή να μείνουμε πίσω και οι παίκτες έκαναν άλλα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και σε αυτό βοήθησαν οι Κίτσιου και Σαλπιγγίδης. Πάντα ένας προπονητής λέει πράγματα στους παίκτες αλλά οι παίκτες καθορίζουν τα παιχνίδια».

Για το που αφιερώνει τη σημερινή επιτυχία:

«Την αφιερώνω στην οικογένειά μου που πέρασε πολλά και ελπίζω ο ιδιοκτήτης να πήρε επιτέλους χαρά. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, ελπίζω να έρθουν καλύτερα χρόνια στον ΠΑΟΚ».

Για τη συνέχεια:

«Θέλουμε ηρεμία και οργάνωση γύρω από το αγωνιστικό ακόμη και στους φιλάθλους να υπάρχει πιο σωστή νοοτροπία. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούμε να εμπιστευτούμε και να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει τα επόμενα χρόνια. Είμαστε πιο ψύχραιμοι τώρα γιατί υπάρχουν άγριες καταστάσεις στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω από την ομάδα που δεν θέλουν το καλό της… Θα υπάρχει ηρεμία τώρα και καθαρό μυαλό. Από το πρώτο ματς βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι. Και αυτό μας στοίχισε και στο δεύτερο ματς».

Για το μέλλον του:

«Όταν ήρθα εδώ, δεν ήρθα για να γίνω προπονητής. Έτυχε να είμαι εδώ τώρα, δεν γνωρίζω τι θα κάνω. Θα δούμε, είμαι στο άγνωστο και εγώ… Είμαι ανακουφισμένος που ο ΠΑΟΚ είναι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το να κάτσω σαν δεύτερος βοηθός, το βλέπω λίγο δύσκολο».

Για τον νέο ρόλο του ως προπονητής:

«Ήμουν στην ΠΑΕ, έμπαινα σε γραφεία και τώρα που ήμουν προπονητής ακόμη και οι συνεργάτες μου που έμπαινα στα γραφεία με κοιτούσαν περίεργα μετά από άσχημα αποτελέσματα. Τώρα ελπίζω οι συνεργάτες μου να με βλέπουν καλύτερα».

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ