Με Αστέρα ο ΠΑΟΚ

Με Αστέρα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (18:15, NS2) και θέλει να επαναλάβει τη νίκη του όπως στην Αρκαδία.

Ο «δικέφαλος» επιθυμεί το τρίποντο για να ισχυροποιηθεί στην πρώτη θέση και να αφήσει εκτός μάχης για το Τσάμπιοςν Λιγκ τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Γιώργος Γεωργιάδης για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League δεν αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα και θα ξεκινήσει με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Στόπερ θα είναι οι Κατσουράνης, Κουμάλο με δεξί μπακ τον Αποστολόπουλο και αριστερό τον Λίνο.

Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Κάτσε και Λάζαρ και στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Βούκιτς, Ρομπέρ και Ολίσε. Στην κορυφή της επίθεσης παίζεται η θέση ανάμεσα στον Αθανασιάδη και τον Σαλπιγγίδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χακόμπο, Σταφυλίδης, Ιντζίδης, Φωτάκης, Λόρενς και Γεωργιάδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας μετά την ήττα στην Τρίπολη, θέλει θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη με τον Σάκη Τσιώλη άφησε εκτός αποστολής τον Λάζλο Λέντσε ενώ επιστρέφουν στη δράση οι Μπαντής, Ουρτάδο και Καστέλς.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης απαρτίζεται από τους Φούλοπ, Μπαντή, Τσαμπούρη, Γιαλούση, Κοντοέ, Σανκαρέ, Κουρμπέλη, Καστέλς, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Κάφα, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε, Μπακασέτα, Καλαντζή.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ