Πέφτουν κορμιά στο Περιστέρι

Πέφτουν κορμιά στο Περιστέρι

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα δίνουν ραντεβού στο Περιστέρι (Ν.S.1) σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς όσον αφορά την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τα πλέι οφ  έχοντας τέσσερις βαθμούς παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο. Οι Περιστεριώτες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και θα αγωνιστούν με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημέων Δημούτσου και Ουντότζι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να απολαμβάνει την κορυφή στο μίνι πρωτάθλημα και με νίκη στο Περιστέρι βάζει τις βάσεις για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ! Στα Γιάννενα όλες αυτές τις ημέρες ασχολούνται με το θέμα της αδειοδότησης έχοντας φτάσει μέχρι τον Πρωθυπουργό.

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Χριστόπουλος αναμένεται να μην προβεί σε αλλαγές με εξαίρεση τις δύο αναγκαστικές απουσίες των Ντε Βινσέντι (τιμωρημένος) και Πάντου (τραυματίας).

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπρίτο, Σουμπίνιο, Καραγκούνης, Ναπολεόνι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Βίλα, Γεωργίου, Ίλιτς.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ