Ο διεθνής Τύπος για τον τελικό

Ο διεθνής Τύπος για τον τελικό

Ο Άριεν Ρόμπεν ήταν η «μορφή» του τελικού στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο διεθνής Τύπος δεν θα μπορούσε να μην τον αποθεώσει. «Η εκδίκηση του Ρόμπεν», «Ο Βασιλιάς του Γουέμπλεϊ».

Ο Ολλανδός άσος κουβαλούσε επάνω του τη «στάμπα» του «looser». Όλα αυτά όμως μέχρι τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ», όπου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, με την ασίστ στον Μάτζουκιτς και το νικητήριο γκολ ελάχιστα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Για… εκδίκηση κάνει λόγο η αγγλική «Daily Mail», ενώ η γερμανική «Bild», τον χαρακτηρίζει βασιλιά του «Γουέμπλεϊ», ενώ το επίσης γερμανικό «kicker» αναφέρει πως ο Ολλανδός έβαλε στη Μπάγερν το ευρωπαϊκό στέμα.

Δείτε πως υποδέχτηκαν το τελικό αποτέλεσμα ορισμένα από τα μεγαλύτερα διεθνή Μέσα:

Bild: Ο βασιλιάς του «Γουέμπλεϊ»

«Τι άγχος, τι συγκίνηση, τι γερμανικός τελικός! Η Μπάγερν Μονάχου πήρε την κούπα. Στην τρίτη προσπάθειά της μετά το 2010 (0-2 από την Ίντερ) και το 2012 (4-5 στα πέναλτι από την Τσέλσι. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφεραν ξανά το πιο σημαντικό τρόπαιο στο Ίσαρ (σ.σ. ποταμός στη Βαυαρία). Η Μπάγερν είναι η νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ για το 2013»!

Daily Mail: «Η εκδίκηση του Ρόμπεν!

«Ο “ιπτάμενος” εξτρέμ δημιούργησε το πρώτο γκολ και σημείωσε το νικητήριο δεύτερο. Ξεπέρασε την πίκρα της περσινής σεζόν και εξασφάλισε για τη Μπάγερν το Τσάμπιονς Λιγκ».

As: Ο Ρόμπεν έδωσε το πέμπτο στη Μπάγερν

«Ένα γκολ από τον Ολλανδο στο 88′, ο οποίος είχε χάσει τρεις ευκαιρίες πιο, έφερε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Μπάγερν. Η Μπορούσια ήταν καλύτερη στην αρχή, αλλά μετά υποχώρηε αναμενόμενα».

Κicker: Ο Ρόμπεν φόρεσε στην Μπάγερν το ευρωπαϊκό στέμμα

«Η Μπάγερν φόρεσε δίκαια το ευρωπαϊκό στέμμα, επικρατώντας της Ντόρτμουντ στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Στο πρώτο ημίχρονο οι τερματοφύλακες ήταν οι πρωταγωνιστές, με την Μπορούσια να μπαίνει δυνατά από την αρχή. Έπειτα από μισή ώρα όμως η Μπάγερν ξύπνησε και απάντησε».

Corriere dello Sport: H Μπάγερν πρωταθλήτρια

«Η ομάδα του Χάινκες νίκησε με 2-1 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κι έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ο Ρόμπεν έκρινε το ματς με γκολ στο 89′. Μάτζουκιτς και Γκουντογκάν τα άλλα δύο».

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ