Πάνε για το 2-0 οι «αιώνιοι»

Πάνε για το 2-0 οι «αιώνιοι»

Στην Καλλιθέα με αντίπαλο τον Ίκαρο δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα με τους «αιώνιους» να αναζητούν την πρόκριση.

Οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά που θα τους δώσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1. Αρχικά ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στις 17:00 από τον Ίκαρο με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει και πάλι χρόνο στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, τους Κάρι και Γκουίν προκειμένου να εγκλιματιστούν όσο το δυνατό γρηγορότερα. Ο Ίκαρός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξη Κυρίτση. Όποια από τις δύο ομάδες περάσει στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-Άρης.

Λίγο αργότερα στις 20:00 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Πάτρα με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια του Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος  προφυλάσσεται εν όψει της συνέχειας. Η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το Ρέθυμνο που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 2-0.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ