Προβληματικοί οι φάκελοι ΠΑΟ, Άρη και ΠΑΣ

Προβληματικοί οι φάκελοι ΠΑΟ, Άρη και ΠΑΣ

Στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ υπήρχε διάχυτη η αισιοδοξία ότι θα κατάφερναν να πάρουν αδειοδότηση, ωστόσο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΕΠΟ, πολύ δύσκολα η επιθυμία τους θα γίνει πράξη.

Οι δύο ομάδες έχουν καταθέσει προβληματικούς φακέλους και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αναμένεται να αδειοδοτηθούν για το πρωτάθλημα της Super League. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δε φαίνεται να υπάρχει με την εγγυητική που είχε ζητήσει η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Οι αποφάσεις που αναμένεται να ανακοινωθούν έως την Παρασκευή και αν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα αδειοδοτηθούν και θα τους επιβληθεί η ποινή του περιορισμού των μεταγραφών. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί προβλέπει την υποβολή έφεσης στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης προκειμένου να γίνει επανεξέταση των φακέλων τους μέχρι το τέλος του μήνα. Αν δεν τα καταφέρουν να αδειοδοτηθούν και σε δεύτερο βαθμό η Ξάνθη θα είναι η ομάδα που θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια και ο Άρης, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην δίνουν καν το παρών στην Επιτροπή Αδειοδότησης, καθώς βρίσκονται σε διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99.

Την Τρίτη εξετάστηκαν και οι φάκελοι του ΟΦΗ και του Αστέρα Τρίπολης, ενώ των υπολοίπων ομάδων θα εξεταστούν την Τετάρτη 22/5. 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ