Στον Λεβαδειακό ο Λεμονής

Στον Λεβαδειακό ο Λεμονής

Σε συμφωνία με τον Τάκη Λεμονή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήρθε η διοίκηση του Λεβαδειακού. Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Γιάσμικο Βέλιτς στην τεχνική ηγεσία των Βοιωτών.

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν συζητήσεις του Λεμονή με τον Γιάννη Κομπότη και σήμερα (Σάββατο) επετεύχθη οριστική συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε στην Λιβαδειά, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας ενώ… δουλειά επίσημα πλέον θα πιάσει από Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδος συναντήθηκε ο ιδιοκτήτης του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ κ. Κομπότης με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο και τον προπονητή κ. Λεμονή.

Στη συνάντηση η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με τον κ. Λεμονή.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Λεμονής συνοδευόμενος από τον κ. Φαράντο, επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδος.

Η χρονική διάρκεια καθώς και λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή”

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ