Διαμαντίδης: “Δεν θα επιστρέψω στην εθνική”

Διαμαντίδης: “Δεν θα επιστρέψω στην εθνική”

Είδηση έβγαλε ένας μικρός αθλητής της Greek Basketball Academy. Ο νεαρός φίλος του μπάσκετ ρώτησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη αν θα επιστρέψει στην Εθνική ομάδα και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού απάντησε: «Όχι, δεν θα επιστρέψω. Με την Εθνική ομάδα έζησα πολύ μεγάλες στιγμές αλλά το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα».

Ο “3D” βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και επισκέφτηκε τις προπονήσεις της Ακαδημίας όπου συνάντησε τους άλλους τρεις ιδρυτές της. τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Χατζηβρέττα και τον Κώστα Χαραλαμπίδη.

 

Ο Διαμαντίδης ρωτήθηκε επίσης για το αν έχει σκεφτεί το να αγωνιστεί στο εξωτερικό και τόνισε: «Όχι δεν σκέφτηκα να παίξω στο εξωτερικό. Έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές αυτά τα εννιά χρόνια που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού», ενώ στη συνέχεια δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τα παιδιά και να δω κι εγώ αυτό που μου λένε ο Λάζαρος, ο Κώστας και ο Νίκος. Γίνεται σπουδαία δουλειά απ’ όλο το τιμ και θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που έχει ως στόχο τη μεταλαμπάδευση των γνώσεων παικτών και προπονητών στα παιδιά, την ανάπτυξη του μπάσκετ και την παροχή κινήτρων στα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ