Υπόκλιση και από τον Ρούντι

Υπόκλιση και από τον Ρούντι

Το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ρούντι Φερνάντεθ, τόνισε πως η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού ήταν το κλειδί ώστε να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα ενώ έστειλε μήνυμα πως η Ρεάλ θα παλέψει για να φτάσει και σε άλλον τελικό.

“Παλέψαμε για το τρόπαιο και προτιμώ να κρατάω τα θετικά, το ότι είχαμε μία σπουδαία σεζόν στην Euroleague όπου παλέψαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά και στην ομάδα μου επειδή ο σύλλογος είναι ψηλά όπου ανήκει. Θα θέλαμε να απολαύσουμε τη νίκη όμως δεν ήταν γραπτό να γίνει κάτι τέτοιο.

Το καλό είναι πως αυτή η ομάδα είναι πολύ νεαρή και θα παλέψουμε για να φτάσουμε σε άλλον τελικό”, τόνισε το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό της “βασίλισσας”, και συνέχισε:

“Νομίζω ότι η εμπειρία της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν κλειδί για αυτούς. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πιο έμπειρες ομάδες σε αυτούς τους τελικούς τα τελευταία χρόνια”.

Όσο για την επόμενη ημέρα της “βασίλισσας”, ο Ρούντι Φερνάντεθ έστρεψε το βλέμμα του στο πρωτάθλημα της ACB:

“Θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Είμαστε στενοχωρημένοι, έχουμε όμως μία ευκαιρία να κερδίσουμε έναν σημαντικό τίτλο, το πρωτάθλημα.

Είδατε την ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης να παλεύει καλά και να φτάνει μέχρι τέλους. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί θα είναι μαζί μας”.

 

Πηγή: Sport24

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ