Η Εσπανιόλ… έχρισε πρωταθλήτρια τη “Μπάρτσα”

Η Εσπανιόλ… έχρισε πρωταθλήτρια τη “Μπάρτσα”

Η Εσπανιόλ κράτησε την Ρεάλ στο 1-1, με αυτό το αποτέλεσμα να δίνει και μαθηματικά στη Μπαρτσελόνα το 22ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Βλέπετε, με τους “μπλαουγκράνα” να έχουν και δυο ματς λιγότερα και να είναι στο +7 από τη “βασίλισσα”, η διαφορά των δυο τους δεν καλύπτεται, με τη Ρεάλ να έχει να δώσει δυο αγώνες ακόμα! 

Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο σκορ με τον Στουάνι στο 23’, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έριξε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την εικόνα της Ρεάλ να βελτιώνεται, με τον Ιγκουαϊν να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1. Η Εσπανιόλ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μάτα και ταυτόχρονα η Μπάρτσα εξασφάλισε το φετινό τίτλο της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Κολότο, Έκτορ Μορένο, Καπντεβίλα, Βίκτορ Σάντσεθ, Φορλίν, Βερντού (82′ Σιμάο), Στουάνι, Μουμπάρακ (93′ Μπαένα), Σέρχιο Γκαρθία.

 

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Βαράν (19′ Τσάμπι Αλόνσο), Αλμπιόλ, Ρικάρντο Καρβάλιο, Νάτσο, Εσιέν, Μόντριτς, Κακά (57′ Κρ. Ρονάλντο), Ντι Μαρία, Μοράτα (46′ Μπενζεμά), Ιγκουαΐν.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ