Παπανικολάου: “Έχουμε ψυχικά αποθέματα”

Παπανικολάου: “Έχουμε ψυχικά αποθέματα”

 

«Είναι σημαντικό ότι όλα τα παιδιά είχαν πόντους σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας. Δεν κάναμε σπατάλες, είχαμε πάθος, δύναμη και θέλαμε να τα δείξουμε παραπάνω από τους αντιπάλους μας. Αυτό αποτυπώθηκε όταν περίπου 1,5 λεπτό πριν από το τέλος, ο Χάινς βούτηξε για μία μπάλα. Αυτή η κίνηση έδειξε πόση ενέργεια και δύναμη έχει αυτή η ομάδα,» δήλωσε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού συνέχισε για το γεγονός πως σήμερα είχε μικρότερο χρόνο συμμετοχής: «Κανένα παιδί δεν θέλει να είναι αλλαγή. Μπράβο στον Στράτο (σ.σ. Περπέρογλου), ο οποίος έκανε καλό παιχνίδι. Όλοι θέλουμε να παίζουμε συνέχεια και εκνευριζόμαστε όταν δεν παίζουμε, αλλά δεν βασιζόμαστε σε ένα άτομο. Είμαστε ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει ψυχικά αποθέματα. Έχει το ταλέντο, έχει τους παίκτες να τραβήξουν την ομάδα και ο τελικός είναι πάντα τελικός. Δεν σκέφτεσαι ούτε κούραση, ούτε τίποτα».

Για το γεγονός πως απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός δεν έκανε καλές εμφανίσεις φέτος, ο Παπανικολάου είπε σχετικά με το αν επιλέγει Ρεάλ ή όχι ως αντίπαλο για τον τελικό: «Όποιος έρθει καλώς να έρθει. Μιλάμε για έναν τελικό. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από τα άλλα δύο. Στον τελικό θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να τα καταφέρουμε. Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, δεν μας ενδιαφέρει ο τίτλος του φαβορί. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και με την ίδια ψυχική δύναμη θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ