«Υπέρ της πτώχευσης ο Νοτιάς»

«Υπέρ της πτώχευσης ο Νοτιάς»

Ο Μάκης Κασνακίδης προέβη στην αποκάλυψη ότι έχει μιλήσει με τον Νίκο Νοτιά για το ενδεχόμενο να δηλώσει η ΑΕΚ πτώχευση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Κασνακίδης στo NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την Γ.Σ. των «Supporters» την επόμενη εβδομάδα: «Επίσημη τοποθέτηση δεν μπορεί να υπάρξει μέχρι να γίνει η Γ.Σ. των Supporters. Προσωπική μου γνώμη και την έχω πει, είναι ότι η Β’ Εθνική με τις καταστάσεις που υπάρχουν δεν είναι λύση. Μέχρι τότε θα έχουμε συζητήσει με όλα τα μέλη για να ξέρουμε πως θα είναι η κατάσταση για να μπορούμε να προτείνουμε μία λύση για το καλό της ΑΕΚ».

Για το κλίμα στο εσωτερικό των μελών των Supporters: «Αυτό που θέλουν όλοι, και για αυτό μπήκαν πριν από δύο χρόνια, είναι να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ. Για μένα λύση είναι εκείνη του Μελισσανίδη. Στην Ελλάδα δεν δουλεύει κάποιο άλλο σχήμα, εκτός από έναν δυνατό μέτοχο που θα έχει τη δύναμη να προχωρήσει μία ομάδα. Η πολυμετοχικότητα και οι λαϊκές βάσεις δεν δουλεύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το ποσοστό που κατέχουν οι Supporters: «Με τις αυξήσεις που έγιναν πρέπει να έχουν γύρω στο 30% (δηλαδή είναι δεύτεροι μετά τον Νίκο Νοτιά)».

Για το αν έχουν επικοινωνήσει με τον Νίκο Νοτιά: «Προσωπικά έχω μιλήσει με τον κ. Νοτιά. Και εκείνος θέλει να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ».

Για τις προθέσεις του Χιώτη εφοπλιστή: «Η λύση δεν είναι να κάνουμε μπαλώματα για να κρατήσουμε την ομάδα. Ό,τι μπορούσαμε το έχουμε κάνει. Και τον κ. Νοτιά τον ενδιαφέρει να υπάρξει μία τελική βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ. Πρέπει να γίνει το γήπεδο για να μπορέσει η ΑΕΚ να σταθεί στα πόδια της. Δεν έχω ακούσει ότι σκοπεύει να διατηρήσει μόνος του ζωντανή την ομάδα. Για μένα πρέπει όλοι να ενωθούμε για να βρεθεί η καλύτερη λύση για την ομάδα. Για μένα η καλύτερη λύση είναι ένας μέτοχος μαζί με μία ομάδα συμπαικτών».

Για τον αν έχει έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Θα μιλήσουμε μαζί του πριν από την Γ. Σ.. Δεν ξέρω αν θα είναι ραντεβού ή τηλεφωνική επικοινωνία. Πάντως, θα μιλήσουμε μαζί του. H λύση είναι του κ. Μελισσανίδη. Όπως δείχνουν τα πράγματα στην Ελλάδα δεν δουλεύει κάποιο άλλο σχήμα, εκτός από έναν δυνατό μέτοχο να έχει τη δύναμη να προχωρήσει μία ομάδα. Η πολυμετοχικότητα δεν προχωράει».

Για το αν προτίθενται να δώσουν τις μετοχές τους στην Ερασιτεχνική: «Εφόσον παρθεί μία απόφαση, θα απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών. Οι Supporters δεν είχαν την επιθυμία να έχουν τις μετοχές της ΑΕΚ. Απλώς θέλαμε να βοηθήσουμε. Είχαμε παρατηρήσει πως από το 2007 οι μέτοχοι δεν ήθελαν να βάλουν χρήματα και σκεφτήκαμε μέσω του κόσμου να βάλουμε εμείς ένα ποσό. Μόνο τον ενάμιση χρόνο μπήκαν 900.000 ευρώ από εμάς. Από το 2007 ήταν πάνω από 2 εκατ. ευρώ. Για κάθε Supporter ήταν 30€ η συνδρομή. Αν βάλετε μόνο τις συνδρομές είναι κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο».

Για το αν θα τεθεί θέμα πτώχευσης της ομάδας στη Γ.Σ. της ΠΑΕ: «Δεν νομίζω να τεθεί τέτοιο θέμα. Όπως μου έχουν εξηγήσει οι νομικοί, δεν μπορούμε να προσθέσουμε για αργότερα στα θέματα προς συζήτηση έναν τέτοιο ζήτημα γιατί μπορεί ένας μέτοχος να πει πως δεν έχει ενημερωθεί για αυτό το θέμα. Οι αποφάσεις θα παρθούν τώρα».

Για το αν σκοπεύουν ως Supporters να βοηθήσουν και μετά τις όποιες εξελίξεις που υπάρξουν: «Το μέτρο του δυνατού των Supporters θα βοηθούν. Εξάλλου δεν υπήρχαν μόνο τώρα. Από το 2007 έως τώρα μπήκαν πάνω από 2 εκατ. ευρώ. 12,500 ευρώ το χρόνο ήταν η ετήσια συνδρομή και ήμασταν γύρω στα 30 άτομα. Τους Supporters τότε δεν τους ήξερε κανείς. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα, εφόσον θέλει φυσικά και ο κ. Μελισσανίδης».

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ