Θύμισαν εποχές Τζόρνταν οι Μπουλς

Θύμισαν εποχές Τζόρνταν οι Μπουλς

Ο ΛεΜπρόν μπορεί να πήρε το βραβείο του MVP, αλλά… βασιλιάδες στο Μαϊάμι ήταν οι Μπουλς το βράδυ της Δευτέρας, που έκαναν το break (93-86) κόντρα στους Χιτ και προηγούνται με 1-0.

Η φανέλα είναι… πολύ βαριά και οι «Ταύροι» δεν πρόκειται να πέσουν, αν πέσουν, τόσο εύκολα κόντρα στους πρωταθλητές Χιτ. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί μπορεί να είναι η παρέα του ΛεΜπρόν, αλλά με το καλημέρα των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας, το Σικάγο έδειξε πως είναι ικανό να… σοκάρει τους Χιτ, μπαίνοντας σε θέση οδηγού.

Απίστευτο φινάλε από τους Μπουλς, που βρέθηκαν δύο λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα να χάνουν με 86-83, αλλά με ένα εκπληκτικό σερί 10-0 τα έφεραν όλα τούμπα και ήταν αυτοί οι μεγάλοι νικητές. Κορυφαίος των φιλοξενούμενων δεν ήταν άλλος από τον Ρόμπινσον, που είχε 27 πόντους και 9 ασίστ, ωστόσο εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μπάτλερ με 21 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο «King Τζέιμς» παρέλαβε για τέταρτη φορά στην καριέρα του το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν, ωστόσο οι 24 πόντοι που σημείωσε, δεν φάνηκαν αρκετοί αυτή τη φορά. Ο ηγέτης των Χιτ είχε παράλληλα 8 ριμπάουντ, αλλά και 7 ασίστ, ενώ πέραν του Ντουέιντ Γουέιντ που είχε 14 πόντους, κανείς άλλος δεν έπιασε διψήφιο αριθμό στο σκοράρισμα.

ΜαϊάμιΧιτ: Τζέιμς 24, Χάσλεμ 4, Μπος 9, Γουέιντ 14, Τσάλμερς 5, Μπατίερ 6, Κόουλ 7, Άλεν 9, Άντερσεν 3, Μίλερ 5

Σικάγο Μπουλς: Μπάτλερ 21, Μπούζερ 6, Νοά 13, Μπελινέλι 10, Ρόμπινσον 27, Γκίμπσον 12, Μοχάμεντ 4, Ταγκ, Κουκ

Τα δωδεκάλεπτα: 15-21, 22-16, 25-21, 24-35

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ