Αναστασίου και με τη βούλα

Αναστασίου και με τη βούλα

Η υπογραφή του Γιάννη Αναστασίου μπήκε χθες στο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Οι ανακοινώσεις ίσως να έρθουν σήμερα, εάν επέλθει απόλυτη συμφωνία με τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Νίκο Νταμπίζα, αφού η διοίκηση του Τριφυλλιού επιθυμεί να επικοινωνήσει «πακέτο» τις εξελίξεις.

Ο Αναστασίου πέρασε αρκετές ώρες χθες στα γραφεία της ΠΑΕ. Πήγε το πρωί και έφυγε το βράδυ, αφού μαζί με το δικηγόρο του είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Χρήστο Παναγόπουλο και τη νομική σύμβουλο της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου. Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν να βρεθεί η «χρυσή τομή» σε λεπτομέρειες του συμβολαίου του αλλά και των δύο ξένων συνεργατών του (βοηθού και γυμναστή) και βέβαια να μπουν στο χαρτί όσα προφορικά είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο. Τελικώς το βράδυ όλα ρυθμίστηκαν και μπήκε η υπογραφή.

Ζητούμενο πια να συμβεί το ίδιο με τους Σαραβάκο, Νταμπίζα που θα συνθέσουν το δίδυμο το οποίο μαζί με τον Αναστασίου θα αναλάβουν την οικοδόμηση του νέου Παναθηναϊκού. Δύσκολα θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο που θα καθυστερήσει τη συμφωνία. Μάλιστα σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση των τριών ανδρών ώστε να προχωρήσουν στο πλάνο για την εκκαθάριση του υπάρχοντος ρόστερ και το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ