Καραγκούνης: Στην Αγγλία χειροκροτούν την προσπάθεια

Καραγκούνης: Στην Αγγλία χειροκροτούν την προσπάθεια

 

Ο Γιώργος καραγκούνης, αποτελεί πλέον ένα «κόσμημα» τόσο για τη Φούλαμ όσο και για το αγγλικό ποδόσφαιρο και η άποψή του έχει ιδιαίτερη «βαρύτητα».

Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση της Φούλαμ («Fulham TV») και μίλησε για τις συνθήκες για τις εμπειρίες του στην Αγγλία αλλά και την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη:

 

Για την Πρέμιερ Λιγκ: «Γενικά η Πρέμιερ Λιγκ, είναι από τα δυσκολότερα Πρωταθλήματα στον κόσμο, αν όχι το πιο δύσκολο και η ποιότητα και των μέσων και γενικά των ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Για μένα ήταν ένα καινούργιο κίνητρο εδώ που ήρθα στη Φούλαμ, στην Πρέμιερ Λιγκ και με το να έχεις καινούργια κίνητρα θέλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Αυτό προσπαθώ και εγώ να κάνω για να παίξω σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα».

 

Για τις προηγούμενες ομάδες του: «Στα προηγούμενα χρόνια μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ είχα παίξει με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και άλλες τέτοιες ομάδες. Τώρα είναι καλύτερα από ό,τι φανταζόμουν γιατί πραγματικά εδώ είναι χαρά για κάποιον ποδοσφαιριστή να παίζει σε αυτό το Πρωτάθλημα. Έχει πολύ ρυθμό το παιχνίδι, κάτι που μου αρέσει, είναι πολύ ωραία τα γήπεδα, γεμάτα κόσμο και γενικά για έναν ποδοσφαιριστή είναι ότι καλύτερο μπορεί να του τύχει το να παίξει σε ένα πρωτάθλημα όπως η Πρέμειρ Λιγκ».

 

Για το Λονδίνο: «Σίγουρα το Λονδίνο είναι μια μεγάλη πόλη, πολύ ωραία. Μένω σε ένα πολύ ωραίο μέρος, έχω και κάποιους φίλους και κάποιους Έλληνες που είναι εδώ πολλά χρόνια και με έχουν βοηθήσει, είναι πολύ ευχάριστα, δεν σου λείπει τίποτα. Αν θέλεις να πας μια βόλτα, κάποια εστιατόριο για φαγητό, έχεις τα πάντα».

 

Για το πάθος του και το δέσιμο με τον κόσμο: «Θυμάμαι από μικρός πάντα ήμουν έτσι, πάντα όταν έπαιζα στον αγωνιστικό χώρο με οποιαδήποτε ομάδα ήθελα να κερδίζω και όταν θέλεις να κερδίζεις πολύ σου βγαίνει το πάθος και υπέρμετρο μερικές φορές, αλλά έτσι είναι το χαρακτηριστικό μου, το αγωνιστικό, να μπορώ να δίνω τα πάντα. Όσο για τους οπαδούς, πραγματικά με έχουν αγαπήσει από την πρώτη στιγμή και θέλω μέσα στον αγωνιστικό χώρο να δίνω τα πάντα και για αυτούς, γιατί είναι πάντα μαζί μας και στις καλές στιγμές και στις πιο δύσκολες. Κάτι που στην Ελλάδα δεν γινόταν ποτέ. Θυμάμαι όταν χάναμε, όπως κι αν παίζαμε, είχαμε προβλήματα, διάφορα γιουχαΐσματα ή οτιδήποτε, ενώ εδώ αν παίξεις, ακόμα κι αν χάσεις ο κόσμος σε χειροκροτεί, αν προσπαθήσεις κι αυτό για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό και αυτή την αγάπη του κόσμου την έχω εκτιμήσει πάρα πολύ και θέλω να δίνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε αγώνα».

 

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ