Τον «έχει» ο Τζεμπούρ τον ΠΑΟΚ

Τον «έχει» ο Τζεμπούρ τον ΠΑΟΚ

 

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στα ντέρμπι της τελευταίας τριετίας εναντίον του ΠΑΟΚ είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός στράικερ (μαζί με τον απόντα πλέον Κέβιν Μιραλάς) είναι ο παίκτης που έχει βάλει τα περισσότερα τέρματα στον «δικέφαλο» απ’ όσους συνεχίζουν στο ερυθρόλευκο ρόστερ και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και στην αναμέτρηση της Κυριακής στο Φάληρο.

Ο Τζεμπούρ βάζει κάθε χρόνο γκολ στον ΠΑΟΚ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και με αυτό που πέτυχε στο ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα έφτασε στα τρία, όσα έχει βάλει εναντίον των Θεσσαλονικέων και ο Μιραλάς. Έχουν σκοράρει εναντίον του ΠΑΟΚ ο Αμπντούν και ο Φουστέρ, ενώ παλιότερα έχει βάλει γκολ στην Τούμπα και ο Αβραάμ.

Για τον Τζεμπούρ αυτό που προέχει είναι συμμετοχή του στον αγώνα της Τρίτης με τη φανέλα της Αλγερίας εναντίον του Μπενίν για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα είναι πιθανότατα στο αρχικό σχήμα μετά από πολύ καιρό, όπως εκτιμά ο Τύπος της χώρας που εκθειάζει και πάλι τον Ραφίκ για τα κατορθώματά του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Πηγή: pamesports.gr 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ