«Στους 5 κορυφαίους του κόσμου ο Μπαλοτέλι»

«Στους 5 κορυφαίους του κόσμου ο Μπαλοτέλι»

 

Το σπίτι του παίνεψε ο Αντριάνο Γκαλιάνι καθώς σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Μίλαν, Μάριο Μπαλοτέλι, συγκαταλέγεται στους πέντε κορυφαίους του κόσμου.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν στο τηλεοπτικό κανάλι “Milan Channel”:

“Τον θεωρούσα πάντα έναν μεγάλο παίκτη από τότε που έπαιζε στην Ιντερ και καταφέραμε να ξαναφέρουμε στην Ιταλία έναν παίκτη πρωταθλητή όταν, συνήθως, οι πρωταθλητές αφήνουν το πρωτάθλημά μας. Μιλάμε κάθε μέρα και συνεχίζω να του λέω να τα πάει καλά, επειδή αυτή είναι η πρώτη του σεζόν ως βασικός. Ξεκίνησε να παίζει με συνέπεια, κάτι που δεν έκανε ούτε στην Ίντερ ούτε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το σίγουρο είναι πως έχει μία προσωπικότητα την οποία έχουν οι σταρ. Ο Ελ Σααραουί παίζει στα αριστερά της επίθεσης και έχει τρομερή χημεία με τον Μάριο που παίζει στην κορυφή.

Είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και μου φαίνεται πως θα πάνε όλα καλά. Η επιχείρηση για να φέρουνε τον Μάριο πίσω στην Ιταλία στήθηκε με τη συνεργασία προέδορυ και προπονητή.

Εγώ πιστεύω ότι στον κόσμο υπάρχουν τέσσερις μεγάλοι επιθετικοί αυτή τη στιγμή. Αυτοί είναι οι Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιμπραϊμοβιτς και Φαλκάο και νομίζω πως στην πέμπτη θέση είναι ο Μπαλοτέλι ο οποίος μπορεί να ανέβει θέσεις σε αυτή την κατάταξη.

Είναι νέος και έχει όλα τα φόντα για να γίνει μεγάλος. Η Μίλαν έχει 8 Χρυσές Μπάλες στην ιστορία της, ελπίζουμε να τις κάνουμε εννέα”.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ