ΒΙΝΤΕΟ- Καραγκούνης:Να συνεχίσουμε ενωμένοι

ΒΙΝΤΕΟ- Καραγκούνης:Να συνεχίσουμε ενωμένοι

 

Για το μέλλον της Εθνικής ομάδας μίλησε ο Γιώργος καραγκούνης, ο οποίος τόνισε ότι «δεν έχει τελειώσει τίποτα και η Εθνική τώρα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πόσο μεγάλη ομάδα είναι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραγκούνη:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι που είναι από αυτά που μας ταιριάζουν, απέναντι σε καλές ομάδες όπως η Βοσνία. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι. Τώρα έρχονται τα δύσκολα. Να τρέξουμε μπροστά, δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα. Απόψε ήταν μια πολύ άσχημη βραδιά για όλους μας. Έδειξαν οι αντίπαλοι ότι ήταν πιο αποφασισμένοι.

Εκεί που πήγαμε να ισορροπήσουμε, φάγαμε το γκολ από στημένη φάση και δεν αντιδράσαμε ως μεγάλη ομάδα που είμαστε. Να δείξουμε χαρακτήρα από εδώ και πέρα. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε εμφάνιση σαν την αποψινή. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ και η εικόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Οι αντίπαλοι μας χτύπησαν στα δυνατά μας σημεία. Χάναμε τις μπαλιές που ήταν υπό διεκδίκηση. Πρέπει να το αποδεχθούμε. Άλλες φορές το κάνουμε εμείς. Μας στεναχωρεί αυτό αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Τα δύσκολα τώρα έρχονται.

Πρέπει να κοιτάξουμε τα δικά μας παιχνίδια. Να νικήσουμε στην Λιθουανία τον Ιούνιο. Δεν πρέπει να κοιτάμε τον αντίπαλο. Συνήθως μετά από τέτοια ήττα θέλεις να αποδείξεις αμέσως ότι ήταν μια άτυχη βραδιά. Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε τον Ιούνιο.

Εμείς θέλουμε να πάμε στην Βραζιλία είτε πρώτοι είτε μέσα από τα μπαράζ. Δεν έχει χαθεί η πρώτη θέση αλλά αν δεν προσέξεις μπορεί να βρεθείς και τρίτος.. Θα δίνουμε το 100 τοις 100 των δυνατοτήτων μας. Ίσως να βγούμε και κερδισμένοι μετά από τέτοια βραδιά με την έννοια ότι δεν επαναπαυόμαστε».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Σάντος: «Μας νίκησαν δίκαια»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ