Έγραψε ιστορία ο Πανθρακικός

Έγραψε ιστορία ο Πανθρακικός

 

Την τέταρτη φετινή του νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα, για πρώτη φορά στην ιστορία του, με 2-0 στην Κομοτηνή.

 Οι δύο ομάδες δεν είχαν ρυθμό στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο ο Πανθρακικός ήτανε εκείνος που ανέβασε στροφές στη συνέχεια. Στο 28′ Ο Λίλα είδε την απευθείας κόκκινη, αφού σύμφωνα με τον διαιτητή προσπάθησε να σταματήσει το σουτ του Ιγκόρ με το χέρι του. Ο ρέφερι της αναμέτρησης, κ. Αμπάρκιολης, έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ιγκόρ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, στο οποίο και ευστόχησε κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να γίνει καθόλου απειλητικός στο πρώτο μέρος με το 1-0 να παραμένει. Το ίδιο δε συνέβη και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσάβες που δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Σέρεμετ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τον Πανθρακικό στο 54′ όταν ο Ζεκίνια, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Ιγκόρ, έγραψε το 2-0 με πλασέ σε κενή εστία. Στο 63′ ο Κεϊτά είδε τη δεύτερη κίτρινη και άφησε τον ΠΑΣ με εννέα παίκτες, με την ανατροπή να φαντάζει αδύνατη. Τελικά, το 2-0 παρέμεινε και ο Πανθρακικός πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον, η ομάδα της Κομοτηνής μετρά 18 βαθμούς, ενώ προσπέρασε τον ΠΑΣ στη βαθμολογία.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ