Μίτσελ:Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός

Μίτσελ:Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός

 

Στον Ισπανικό Τύπο μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ, με αφορμή την οριστικοποίηση της κατάκτησης του τίτλου από τον Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ μίλησε στη Marca για τη σημασία του 40ου τίτλου, το στόχο του Κυπέλλου αλλά και την καλή δουλειά που έχει κάνει στο σύλλογο ο Βαλβέρδε:

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος, όμως τώρα πρέπει να κερδίσουμε και το Κύπελλο, δεδομένου ότι σε αυτό το κλαμπ δεν επιτρέπεται κάτι λιγότερο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι μεγάλος αυτός ο σύλλογος. Από την ώρα που ήρθα, η ομάδα κέρδισε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε αυτή την τελευταία αναμέτρηση, παίξαμε πολύ καλά και φτάσαμε σε μια πολύ πειστική νίκη. Απολαμβάνουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με ηρεμία. Ήταν ένας τίτλος που ήταν πιο κοντά μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να έχουμε υπόψη ότι αυτός ήταν ο τίτλος πρωταθλήματος νούμερο 40 για το κλαμπ. Έχει περισσότερα απ’ ότι όλες οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες μαζί».

Ο Μίτσελ επανέλαβε ότι ταυτόχρονα η ομάδα προετοιμάζεται και για την επόμενη χρονιά ενώ τόνισε το σημαντικό έργο που άφησε στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε: «Ο Ερνέστο άφησε πίσω του μια πολύ καλή ιδέα και ένα μεγάλο σημάδι του. Είναι ένας προπονητής αξιοσέβαστος. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πολύ εξοικειωμένοι με το ισπανικό στυλ».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ