Πάρτι για το 4ο αστέρι

Πάρτι για το 4ο αστέρι

 

Η ώρα της κατάκτησης του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Ολυμπιακού έφτασε, καθώς με νίκη επί της ΑΕΚ απόψε οι ερυθρόλευκοι ράβουν το τέταρτο αστέρι στη φανέλα τους, παίρνοντας πιο νωρίς από ποτέ και πρώτοι φέτος σε όλη την Ευρώπη τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός γίνεται η τέταρτη ομάδα στην Ευρώπη με 40 πρωταθλήματα ακολουθώντας την Σέλτικ, τους Ρέιντζερς και την Λίνφιλντ, ενώ ο επόμενος στόχος θα είναι να κάνει 70 τους τίτλους παίρνοντας και το Κύπελλο. Με νίκη επί της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός θα φτάσει στους 69 τίτλους (40 πρωταθλήματα, 25 κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ).

Ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο, τα ελάχιστα εισιτήρια εξαντλούνται σήμερα, η ΠΑΕ έχει ετοιμάσει ένα βίντεο-αφιέρωμα για τα 88 χρόνια του συλλόγου και η ομάδα έχει προετοιμαστεί για ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, με στόχο νίκη, αρκετά γκολ και θέαμα.

Ο Μίτσελ λέει στους παίκτες να αντιμετωπίσουν το ματς σαν ντέρμπι και με σεβασμό στον αντίπαλο, ενώ βασικός στόχος του είναι να δει την ομάδα να συνεχίζει την αγωνιστική της βελτίωση.

Τα τελικά πλάνα για την ενδεκάδα θα γίνουν στη σημερινή προπόνηση, με τον Μέγερι φαβορί έναντι του Κάρολ για την εστία, τον Παπάζογλου, τον Χολέβα και τον Αβραάμ στην άμυνα μαζί με έναν εκ των Σιόβα, Μανωλά. Φέισα, Μανιάτη, Μασάντο για το κέντρο, αλλά και ο Γκρέκο με πιθανότητες. Και μπροστά Αμπντούν, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ με τον Μήτρογλου να μπαίνει αλλαγή. Στην αποστολή ξανά μετά από καιρό ο Φουστέρ, μαζί με Κοντρέρας, Ιμπαγάσα.

Στο γήπεδο θα είναι πολλοί σκάουτερ ευρωπαίκών συλλόγων. Η Βέρντερ, η Φούλαμ, η Μπολόνια, η Μπόχουμε και η Ουντινέζε μερικές από τις ομάδες που έχουν ενημερώσει ότι θα έχουν ανθρώπους τους στο Φάληρο.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ