Λίνεν: Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το λάθος, εμείς όχι

Λίνεν: Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε το λάθος, εμείς όχι

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Έβαντ Λίνεν με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο διάρκεια. Δεν δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις όμως ελέγχαμε το ματς. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος και πέτυχε το γκολ κάτι που θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει και εμείς. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου».

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε:

«Νομίζω πως χάσαμε ένα ντέρμπι που δεν θα έπρεπε να χάσουμε. Μέχρι το γκολ ελέγχαμε το ματς, χωρίς να φτιάχνουμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν όμως καλύτεροι ως ομάδα. Ήμασταν μαχητικοί, είχαμε καλή αγωνιστικότητα και μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει καμία απολύτως ευκαιρία. Το τίμημα που πληρώσαμε γι’ αυτό, ήταν πως δεν καταφέραμε να κάνουμε ευκαιρίες. Ελέγχαμε τα πάντα στο πρώτο ημίχρονο. Είπα στους ποδοσφαιριστές πως ο Ζέκα πρεσάρει συνεχώς στο πρώτο ημίχρονο και προσπαθούσε να κλέψει μπάλες. Αλλά δεν το προσέξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ζέκα πρέσαρε, έκλεψε τη μπάλα και ο Παναθηναϊκός σκόραρε ένα γκολ που δεν άξιζε. Φυσικά, αν κάνεις ένα λάθος, ο αντίπαλος θα το εκμεταλλευτεί. Όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό, έκανε και ο Παναθηναϊκός ένα λάθος. Αλλά εμείς δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Αυτό έκρινε και το παιχνίδι. Ο Αντίπαλος έχει έμπειρους παίκτες και όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ έκλεισε καλά τους χώρους. Είναι δύσκολο μετά να γυρίσεις το παιχνίδι».

Μήπως θα έπρεπε η ομάδα να αναζητήσει κάτι παραπάνω στο παιχνίδι;

«Φυσικά θέλαμε να σκοράρουμε. Αλλά θα πρέπει να είμαστε και ικανοί να το κάνουμε. Στα πρώτα λεπτά είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μετά όχι. Η επίθεση δεν ήταν τόσο καλή σήμερα. Δεν κρατούσε καλά τη μπάλα και αυτό είναι κάτι που  πρέπει να κάνεις για να σκοράρεις».

Αν επηρέασαν κυρίως τα προσωπικά λάθη απόψε.

«Δεν μίλησα για προσωπικά λάθη στο ματς με τον Πλατανιά. Ότι είπα για τον Πλατανιά ήταν πως σ’ εκείνο το ματς ο αντίπαλος ήθελε το ματς περισσότερο από εμάς. Ήθελα περισσότερο πάθος τότε. Αν είχαμε μπει στον Πλατανιά με το πάθος που είχαμε σήμερα, θα είχαμε κερδίσει. Σήμερα είχαμε πάθος και νοοτροπία σωστή, νοοτροπία επιβίωσης. Μετά από έξι καλά παιχνίδια κάποια μιλούσαν για πλέι οφ. Αυτό έκανε ζημιά. Εκείνο που χρειαζόμαστε στα τελευταία ματς είναι το πάθος που είχαμε σήμερα. Και την νοοτροπία και τη μαχητικότητα την είχαμε απόψε».

Πηγή: pamesports.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ