Nτου οπαδών στην Παιανία

Nτου οπαδών στην Παιανία

Περισσότεροι από 30 οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στην Παιανία για να… τρίξουν τα δόντια στους παίκτες του Φάμπρι.  Φήμες για ένταση με Βιτόλο και Μπουμσόνγκ.

Τα τελευταία πολύ άσχημα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού που τον έχουν φέρει έξι βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, έκαναν τους οργανωμένους φιλάθλους του τριφυλλιού, όπως ήταν αναμενόμενο, να μεταβούν σήμερα στην Παιανία για να θέσουν τους παίκτες και τον προπονητή προ των ευθύνων τους.

Με αυτή τους την κίνηση θέλησαν να δείξουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες καθώς έχουν μπροστά τους το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έτριξαν τα δόντια σε Φάμπρι και παίκτες με την παρουσία τους στις πράσινες προπονητικές εγκαταστάσεις και τους ανέφεραν πως πρέπει να σοβαρευτούν, να πάψουν να είναι αδιάφοροι και να μάθουν σε ποια ομάδα παίζουν, αφού φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο ότι δεν ξέρουν.

«Δεν βάζετε τα πόδια στη φωτιά παίζετε για το επόμενο συμβόλαιο σας. Δεν σας ζητήσαμε το πρωτάθλημα ξέρουμε τα προβλήματα σας. Θέλουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος. Να αποδείξετε ότι είστε στον Παναθηναϊκό και να βγάζετε τον καλύτερο σας εαυτό», είπαν μεταξύ άλλων.

Φυσικά μετά την επίσκεψη των οπαδών, φούντωσαν οι φήμες για το τι έγινε στην Παιανία. Στην αρχή φέρεται να υπήρχε ένταση με τον Βίκτορ Βιτόλο που δεν κατάλαβε τι συνέβη αλλά και στη συνέχεια με τον Μπουμσόνγκ για τον οποίο ακούστηκε μάλιστα ότι είχε και κάποιες σπρωξιές με οπαδούς. Ωστόσο αυτές οι φήμες δεν επιβεβαιώνεται! 

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ