Ζήτησε ιερέα για να προσευχηθεί

Ζήτησε ιερέα για να προσευχηθεί ο Πιστόριους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του θανάτου της συντρόφου του Όσκαρ Πιστόριους και οι αρχές καλούνται να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα γύρω από το επεισόδιο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. 

Ο διάσημος παραολυμπιονίκης αθλητής που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για τον φόνο της 29χρονης συντρόφου του κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Μπρούγκλιν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Νότιας Αφρικής, ο Πιστόριους ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον επισκεφθεί ιερέας προκειμένου να προσευχηθεί. «Είδαν την ιερέα με τα χέρια της στο κεφάλι να προσεύχεται γι’ αυτόν» είπε ανώνυμα αστυνομική πηγή.

Το Σαββατοκύριακο επιτράπηκε στην οικογένεια του να τον επισκεφθεί και ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται σε 24ωρη παρακολούθηση υπό το φόβο ότι μπορεί να βλάψει τον εαυτό του μετά την κατάρρευση του στο δικαστήριο.

Ο 26χρονος αθλητής γνωστός με το ψευδώνυμο «Blade Runner» από τα μεταλικά προσθετικά μέλη που φορά, θα πρέπει να εμφανιστεί και πάλι στο δικαστήριο αύριο. Την ίδια στιγμή τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν δύο θεωρίες σχετικά με την δολοφονία μετά και την εύρεση ενός ροπάλου του κρίκετ γεμάτο αίμα. Το ένα σενάριο αναφέρει ότι είτε ο ίδιος χρησιμοποίησε το ρόπαλο προκειμένου να σπάσει την πόρτα στο μπάνιο όπου βρισκόταν η σύντροφος του είτε ότι εκείνη το χρησιμοποίησε προκειμένου να αμυνθεί εναντίον του Πιστόριους.

Να σημειωθεί ότι η νεκροψία στη σορό του 29χρονου μοντέλου έδειξε ότι εκτός από τα τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι, το χέρι και τον γοφό είχε και ράγισμα στο κρανίο. Επιπλέον ένας κάλυκας βρέθηκε στο δωμάτιο του αθλητή και οι αστυνομικοί ερευνούν εάν τελικά κυνήγησε την σύντροφο του και πυροβόλησε πριν εκείνη κλειδωθεί τελικά στο μπάνιο. 

Ο πατέρας του Πιστόριους είπε ότι η οικογένεια του δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο 26χρονος αθλητής σκότωσε τη φίλη του κατά λάθος καθώς την πέρασε για εισβολέα. Επανέλαβε ότι η οικογένεια θα τον στηρίξει και θα τον βοηθήσει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να καθαρίσει το όνομα του.

Σάλος για το ριάλιτι

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Βόρεια Αφρική και η προβολή του ριάλιτι με την αδικοχαμένη Ρίβα Στέενκαμπ. Στις φορτισμένες συναισθηματικά εικόνες το 29χρονο μοντέλο μιλάει για την αποχώρηση της από το σόου και αποχαιρετά τους τηλεθεατές. Ωστόσο οι δηλώσεις της μοιάζουν τραγικές μετά τον θάνατο της. 

«Θα μου λείψετε όλοι τόσο πολύ. Σας αγαπώ παρά παρά πολύ» είπε η Ρίβα Στέενκαμπ στέλνοντας φιλιά στην κάμερα.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ