Στον Πέρκινς κατέληξε ο Μπαρτζώκας

Στον Πέρκινς κατέληξε ο Μπαρτζώκας

Στον Ντορόν Πέρκινς κατέληξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής του Ολυμπιακού, για την αντικατάσταση του Βαγγέλη Μάντζαρη, που τέθηκε νοκ άουτ έως το τέλος της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού.

Η μεταγραφή του 30χρόνου Αμερικανού γκαρντ αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι αύριο Δευτέρα (18/2) από τους «ερυθρόλευκους» και ο Πέρκινς θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από την αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (22/2) με αντίπαλο την Κάχα Λαμποράλ για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του «Τοπ 16» της Ευρωλίγκας.

Ο Πέρκινς έγινε γνωστός από την παρουσία του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ τις σεζόν 2009-11. Τον Μάρτιο του 2011 και στην σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τον Κάχα Λαμποράλ τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο και έμεινε για περίπου ένα χρόνο εκτός δράσης. Επέστρεψε τον Φεβρουαρίου του 2012 με την φανέλα τη�� Καντού.

Στην Ιταλία έπαιξε έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2011-12 και την φετινή σεζόν άρχισε στην ουκρανική Ντόνετσκ, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο Ιανουαρίου για να υπογράψει στην Κίνα. Στην Κίνα, όμως, δεν έμεινε ευχαριστημένος και προτάθηκε στην ομάδα του Πειραιά, που μετά τα «ναυάγια» με τις περιπτώσεις Πάργκο, Μακ, αποφάσισε να τον αποκτήσει αντί του Σον Σινγκλετέρι, που… έπαιζε μαζί με τον 30χρόνο Αμερικανό γκαρντ για την θέση του αντικαταστάτη του Μάντζαρη.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ