Ολυμπιακός κατά Παπαλουκά

Ολυμπιακός κατά Παπαλουκά

Ανακοίνωση κατά του Θοδωρή Παπαλουκά εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην οποία γίνεται λόγος για αθέτηση προφορικής συμφωνίας από τη μεριά του Έλληνα πλέι μέικερ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε προσφυγή στη FIBA και διεκδικεί 1.7 εκατ. ευρώ από τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος. Στον Πειραιά μιλούν για αθέτηση προφορικής συμφωνίας από τη μεριά του 36χρονου πλέι μέικερ και γι’ αυτό εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Ολυμπιακός είχε κάνει συγκεκριμένη και οριστική συμφωνία με τον Θ. Παπαλουκά από τον Ιούνιο του 2010. Ο Παπαλουκάς είχε δεχθεί την μείωση της συνολικής αμοιβής του αναγνωρίζοντας την ανάγκη προσαρμογής του προϋπολογισμού της ομάδας στα νέα οικονομικά δεδομένα. Η συμφωνία αυτή υλοποιήθηκε για σχεδόν ενάμιση χρόνο χωρίς καμία επιφύλαξη ή διαμαρτυρία από την πλευρά του παίκτη. Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός έκανε προφορική συμφωνία με τον παίκτη. Η διοίκηση του Ολυμπιακού υπενθυμίζει οτι όταν ο Παπαλουκάς είχε μεταπηδήσει από την CSKA στον Ολυμπιακό, η απόφασή του αυτή βασίστηκε σε προφορική δέσμευση των εκπροσώπων της ομάδας, που φυσικά τηρήθηκε στη συνέχεια. Το γεγονός, τώρα, ότι ξαφνικά τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Παπαλουκάς έκανε προσφυγή κατά του Ολυμπιακού αθετώντας την συμφωνία που έχει κάνει, δεν τον τιμά και “στιγματίζει” την ιστορία του στο Ελληνικό μπάσκετ.

 

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ