Δώνης:Μας επηρέασε ο αγωνιστικός χώρος

Δώνης:Μας επηρέασε ο αγωνιστικός χώρος

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ αλλά και για τον λόγο της αποβολής του μίλησε ο Γιώργος Δώνης. Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας του αλλά και για τον λόγο που ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν παίρνει νίκες στα μεγάλα ματς.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

 

«Είναι θλιβερό ότι ένας αγωνιστικός χώρος που βρίσκεται στο καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, γίνεται έτσι με τέτοια βροχή. Επηρέασε και τις δύο ομάδες, αλλά ίσως περισσότερο εμάς. Μετά τις δύο φάσεις που έκανε η ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά, ανεβήκαμε και είχαμε και εμείς δύο καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω στη λάσπη, αλλά όχι με καλά αποτελέσματα. Ο αγωνιστικός χώρος μας επηρέασε γιατί είχαμε καλή διάθεση να παίξουμε ποδόσφαιρο».

 

Τα θετικά και τα αρνητικά του ΠΑΟΚ: «Όσο περνά η ώρα και ο αγωνιστικός χώρος γίνεται έτσι το ματς πάει στη δύναμη και το πάθος. Οι τρεις επιθετικοί μας δεν είναι το δυνατό τους κομμάτι όλα αυτά. Η ομάδα ήταν ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Ο σκοπός μας ήταν διαφορετικός: να παίξουμε καλά, να επιβληθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

 

Για Κατσουράνη και τη θέση του: «Εμείς τον Κατσουράνη τον πήραμε για στόπερ. Ο Κατσουράνης στο 4-4-1-1 είναι δύσκολο να παίζει ως δεύτερος αμυντικός χαφ. Θέλω να μάθει ο Κατσουράνης και τακτικά στην άμυνα, γιατί μπορεί να μας δώσει περισσότερα. Νομίζω θα γίνει καλύτερος αμυντικός και θα φτιάχνει καλύτερα το παιχνίδι από πίσω».

 

Γιατί στον ΠΑΟΚ λείπουν οι μεγάλες νίκες; «Νομίζω η ομάδα θα κάνει μεγάλες νίκες. Πιστεύουμε στην ομάδα που φτιάχνουμε. Σίγουρα μας λείπουν κάποιες μεγάλες νίκες. Αν θεωρεί κάποιος μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ… Ξέρουμε για το πρεστίζ της ομάδας και τον κόσμο, αυτά τα ματς παίζουν ιδιαίτερο ρόλο. Θα δώσουμε μεγάλες νίκες για να χαρεί και ο κόσμος».

 

Γιατί τον λόγο που αποβλήθηκε; «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαιτησία».

 

Τι είπατε όμως σε αυτή τη φάση

 

Για την απουσία του Αθανασιάδη; «Δεν θέλω να μπαίνω σε υποθετικές ερωτήσεις. Σίγουρα θέλουμε τον πρώτο σκόρερ μας σε όλα τα ματς. Αλλά δεν θα μπορούμε να σταθούμε σε αυτό».

 

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Οι άνθρωποι αξιολογούν καθημερινά την ομάδα και νοιώθω να με εμπιστεύονται πλήρως. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα μέχρι το καλοκαίρι και μετά φυσικά το καλοκαίρι τα υπόλοιπα».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ