Αρνείται τον φόνο ο Πιστόριους

Αρνείται τον φόνο ο Πιστόριους

Ο Όσκαρ Πιστόριους αρνείται «όσο πιο έντονα γίνεται» την κατηγορία για το φόνο της φίλης του Ρέεβα Στέενκαμπ, που απαγγέλθηκε επισήμως σήμερα εναντίον του, αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν η οικογένειά του και ο πράκτορας του.

«Ο Όσκαρ Πιστόριους εμφανίσθηκε στη δικαιοσύνη σήμερα το πρωί εδώ στην Πρετόρια και του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες για το φόνο της Ρέεβα Στέενκαμπ. Αυτός ο υποτιθέμενος φόνος αμφισβητείται όσο πιο έντονα γίνεται”, γράφουν στην ανακοίνωσή τους.

«Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον αθλητή ζήτησαν να αναβληθεί ως την Τρίτη η διαδικασία της αίτησης αποφυλάκισης με εγγύηση ώστε να έχουν το χρόνο να διεξαγάγουν τη δική τους έρευνα σχετικά με τις συνθήκες της τραγωδίας», υπογραμμίζουν.

Ο Πιστόριους «κατέστησε σαφές ότι θα ήθελε να στείλει τα βαθύτερα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της Ρέεβα. . . οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας σήμερα θα πρέπει να είναι για την Ρέεβα και την οικογένειά της — ανεξάρτητα από τις συνθήκες αυτής της τρομερής, τρομερής τραγωδίας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Σταρ στη χώρα του, ο 26χρονος Πιστόριους κατηγορείται για το φόνο της Ρέεβα Στέενκαμπ, ενός 29χρονου μοντέλου, με το οποίο διατηρούσε σχέση από τον περασμένο Νοέμβριο. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με τέσσερις σφαίρες στο σπίτι του διάσημου αθλητή χθες το πρωί, ανήμερα της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Η εισαγγελία θέλει να κατηγορηθεί ο Πιστόριους για «φόνο εκ προμελέτης».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ