Μίτσελ: Έτσι σας θέλω

Μίτσελ: Έτσι σας θέλω

 

«Είχατε πάθος και πίστη για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, παίξατε καλά και δεν σταματήσατε να προσπαθείτε. Έτσι σας θέλω, συνεχίζουμε».

Με αυτά τα λόγια ο Μίτσελ επιβράβευσε τους παίκτες του για το διπλό στην Τρίπολη, με τον Ισπανό να είναι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι απέναντι σε ένα πολύ αξιόμαχο αντίπαλο.

Για το ντεμπούτο Μίτσελ υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση στα διοικητικά κλιμάκια, καθώς έγινε λόγος για άμεση επίδρασή του στην αλλαγή της εικόνας στην ομάδα αλλά και πολύ σωστή αντιμετώπιση και διαχείριση του αγώνα από το νέο προπονητή.

Σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε την πιο ορεξάτη και αποφασιστική παρουσία του σε όλο το πρωτάθλημα, ενώ έκανε τις πιο πολλές τελικές προσπάθειες σε εκτός έδρας ματς από την αρχή της σεζόν.

Και θα μπορούσε να φτάσει πολύ πιο γρήγορα στη νίκη αν είχε αξιοποιήσει υπεροχή και ευκαιρίες, δίχως να χρειαστεί η κλάση του Μήτρογλου στο φινάλε. Που έδωσε στον Ολυμπιακό το τρίτο σερί διπλό στα τελευταία λεπτά, μετά τη Λιβαδειά και την Κομοτηνή. Και επανέφερε μνήμες Μονπελιέ, όταν πάλι ο Μήτρογλου στις καθυστερήσεις είχε δώσει τη μεγάλη νίκη στη Γαλλία.

Όλη η προσοχή τώρα στρέφεται στην Ευρώπη και στο ματς της Πέμπτης με τη Λεβάντε στην Ισπανία.

Ο Μίτσελ θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του και να αναλύει την αντίπαλο της ομάδας στους παίκτες, ενώ θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στην ενδεκάδα. Ο Μανιάτης θα είναι δεξι μπακ, όπως έπαιξε χτες στο β μέρος, αφού ο Παπάζογλου δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Στα χαφ αναμένεται να επιστρέψει ο Γκρέκο, ενώ ο Μήτρογλου διεκδικεί θέση βασικού όπως και ο Σιόβας. Αλλά τα σχέδια του Ισπανού θα φανούν στις επόμενες προπονήσεις.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ