Η πρόσκληση της Μπαρτσελόνα στον Α.Ο. Γιάννινα

 Η πρόσκληση της Μπαρτσελόνα στον Α.Ο. Γιάννινα

 

Μπαρτσελόνα καλεί…. «ελληνική Μπαρτσελόνα»! Το εκπληκτικό γκολ των πιτσιρικάδων του Α.Ο. Γιάννινα, οι οποίοι άλλαξαν 20 πάσες από τη σέντρα μέχρι να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων τους, γκολ το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, έφτασε και… στα γραφεία των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα!

Οι υπεύθυνοι των Καταλανών δεν δίστασαν να απευθύνουν τιμητική πρόσκληση στη γιαννιώτικη Ακαδημία για φιλικό παιχνίδι, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, αφού σε μπασκετικό είχαμε τη χαρά να ζήσουμε πριν 2 χρόνια ένα σπουδαίο φιλικό των βετεράνων Ελλάδας και Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΕΑΝΚΙ. Φαίνεται, επομένως, ότι ο δίαυλος Ιωαννίνων-Βαρκελώνης παραμένει ανοιχτός.

Η πρόσκληση για τον Α.Ο. Γιάννινα έγινε μέσω e-mail το απόγευμα της Παρασκευής και μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι «πληροφορούμενοι για την ομάδα σας μέσω του γκολ που έχει προκαλέσει διεθνή θαυμασμό θα είναι τιμή μας να δεχτείτε την πρόσκλησή μας για φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ακαδημία μας με προτεινόμενη ημερομηνία 24 Μαρτίου».

Ήδη στον Α.Ο. Γιάννινα γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες και ειδοποιήθηκαν και οι γονείς, ώστε η απάντηση να δοθεί άμεσα.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ