Νίκη στο φινάλε ο Ολυμπιακός, γκέλα ο ΠΑΟΚ

Νίκη στο φινάλε ο Ολυμπιακός, γκέλα ο ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις απέναντι σε μια καλά οργανωμένη άμυνα, όπως ήταν σήμερα αυτή του Πανθρακικού, αλλά ο Κοντρέρας στα τελευταία λεπτά (86′), έπειτα από ασίστ του Χολέμπας, του έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0 στην παγωμένη Κομοτηνή.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν να αντιμετωπίσουν έναν καλά οργανωμένο Πανθρακικό, την άμυνα του οποίου κατάφεραν να σπάσουν λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Skodaψε στην Τούμπα

Βιάστηκαν στον ΠΑΟΚ να πιστέψουν στην ανάκαμψη της ομάδας στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη 6-0 για το Κύπελλο με την Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να… Skoda-ψει στην Τούμπα, γνωρίζοντας την ήττα 1-0 απο την Ξάνθη.

Οι Ακρίτες παίζοντας εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης πήραν σε μία πολύ δύσκολη έδρα ένα σπουδαίο διπλό που τους δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η υπεροχή των Ακριτών μετουσιώθηκε σε γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ονουάτσι άλλαξε υπέροχα τη μπάλα με τον Μαρίν, βγήκε απέναντι από τον Γλύκο και με πολύ όμορφο πλασέ έκανε το 1-0, «παγώνοντας» την Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ αυτό ήταν το τρίτο σερί κακό αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς καν να πετύχει γκολ. Κάτι που τον αφήνει ακόμα πιο μακριά απο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Πηγή: sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ