Καλή άμυνα, δουλειά στην επίθεση

Καλή άμυνα, δουλειά στην επίθεση

«Κάναμε καλή δουλειά στο αμυντικό  κομμάτι, που ήταν το κύριο μέλημά μας και για αυτό είχαμε προετοιμαστεί στις προπονήσεις», σχολίασε ο ηγέτης του Παναθηναϊκού και παραδέχθηκε πως: «Στο επιθετικό κομμάτι η λειτουργία μας δεν ήταν καλή. Για τρία δεκάλεπτα ελέγχαμε το ματς αλλά στο τέλος δεν λειτουργήσαμε σωστά και χάσαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι της επίθεσης».

«Δεν αλλάζει κάτι», απάντησε ο Διαμαντίδης σε ερώτηση τι αλλάζει για τους «πράσινους» μετά την αποψινή εντός έδρας ήττα και εξήγησε πως: «Έχουμε την Μπάμπεργκ στην έδρα μας και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Όλα τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις αλλά από το πρέπει μέχρι να τα κερδίζεις υπάρχει μεγάλη απόσταση. Είναι ένας μαραθώνιος, έχουμε προβλήματα τραυματισμών που επηρεάζουν την ομάδα». «Θα επιστρέψουν τα παιδιά και θα βελτιωθούμε», εκτίμησε ο «Τρισδιάστατος».

Σχετικά με την δική του κατάσταση ο Διαμαντίδης είπε ότι: «Όταν είσαι 30 μέρες έξω,  σίγουρα δεν νιώθεις 100% καλά. Το πόδι μου είναι σε καλή κατάσταση και στη συνέχεια θα είμαι ακόμη καλύτερος».

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ