Στέλνουν τον Ροντρίγκεζ στον ΠΑΟ

Στέλνουν τον Ροντρίγκεζ στον ΠΑΟ

 

Δεδομένη θεωρούν στο Περού τη μεταγραφή του Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ στον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «libero.pe», η Ρίο Άβε θα κινηθεί για την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού, Χοσέ Κάνοβα, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ροντρίγκεζ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους “πράσινους”.

«Μπενφίκα και Ρίο Άβε είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κάνοβα, αλλά η δεύτερη συγκεντρώνει πλέον περισσότερες πιθανότητες για την απόκτησή του, από τη στιγμή που ο Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ αφήνει κενό στην άμυνα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο 28χρονος Περουβιανός αμυντικός μετακόμισε στην Πορτογαλία το 2007 από την Σπόρτινγκ Κριστάλ τη πατρίδας του, για λογαριασμό της Μπράγκα της οποίας τη φανέλα φόρεσε μέχρι το 2011. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην οποία πάντως δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού έχοντας μόλις 7 συμμετοχές. Το 2012 αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίο Άβε. Από το 2003 ο Ροντρίγκεζ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Περού μετρώντας 38 συμμετοχές με το εθνόσημο.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ