Στην Σεβερίν ο Αλεξανδρής

Στην Σεβερίν ο Αλεξανδρής

 

Ο Αλέξης Αλεξανδρής θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Ρουμανία και στην Τούρνου Σεβερίν, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από την συγκεκριμένη ομάδα και παρουσιάστηκε την Δευτέρα.

Ο Έλληνας προπονητής είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει ομάδα εκτός Ελλάδος και Κύπρου, και έχει μπροστά μια δύσκολη αποστολή, καθώς η νέα του ομάδα είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

«Ο στόχος μας είναι η σωτηρία. Υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεργαστώ και με Έλληνες παίκτες ενώ δεσμεύομαι ότι θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού», δήλωσε ο πρώην άσος κατά την παρουσίασή του.

Να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη ομάδα αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα και είναι χαρακτηριστικό ότι η διοίκηση στης Σεβερίν χρωστάει στο προηγούμενο προπονητικό τιμ.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως οι άνθρωποι της Σεβερίν ελπίζουν να έχουν και συνεργασία με τον Ολυμπιακό, κάτι που τονίζουν και στην επίσημη ανακοίνωσή τους, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Αλέξη Αλεξανδρή, λόγω και της παρουσίας του πρώην διεθνή επιθετικού στους «ερυθρολεύκους».

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ