Το πρώτο τριφύλλι για.. Ολυμπιακό

Το πρώτο τριφύλλι για.. Ολυμπιακό

 

Η ομάδα των Χανίων που πηγαίνει στο Φάληρο με τον αέρα της νίκης επί του Παναθηναϊκού είναι ο αποψινός αντίπαλος του Ολυμπιακού, σε έναν αγώνα «παγίδα» για τους ερυθρόλευκους παραμονές των σπουδαίων αναμετρήσεων με την Άρσεναλ και τον ΠΑΟ.

Προσήλωση στο συγκεκριμένο αγώνα, προσοχή στον Πλατανιά και αποφυγή σκέψεων για τα επόμενα παιχνίδια είναι η εντολή Ζαρντίμ στους παίκτες του, καθώς ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να διατηρήσει το σερί νικών στην έδρα του και το μεγάλο προβάδισμα από τις υπόλοιπες ομάδες στη βαθμολογία.

Η επιστροφή του Ιμπαγάσα στην ενδεκάδα είναι το κλου της αναμέτρησης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει διαχείριση και για τους επόμενους αγώνες, συνεπώς θέλει από την ομάδα του να καθαρίσει γρήγορα το ματς για να έχει την ευχέρεια να την φρεσκάρει.

Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Μοδέστο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αμπντούν και Τζεμπούρ είναι το επικρατέστερο σχήμα, δίχως να αποκλείονται άλλες επιλογές του Ζαρντίμ στα πρόσωπα των Γκρέκο, Μασάντο (αν ξεπεράσει την ίωση), Μήτρογλου, Βλαχοδήμου.Στην αποστολή είναι και οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Φετφατζίδης, Πάντελιτς.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ