Δοκιμές εν όψει Κυριακής από τον Σκίμπε

Για τον Μίκαελ Σκίμπε το ζητούμενο στον αποψινό (21:30) φιλικό αγώνα με τη Λευκορωσία είναι να κερδίσει ότι μπορεί να κερδίσει εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Υπό αυτό το σκεπτικό ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας θα μπορούσε να θεωρηθεί ως πρόβα τζενεράλε ενόψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής. Όμως ο Σκίμπε προτίθεται να επιφέρει αρκετές αλλαγές στο τεστ με τους Λευκορώσους, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς που δεν έχουν πολλές συμμετοχές, ενώ παράλληλα θα ξεκουράσει αρκετούς βασικούς.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση δεν θα χρησιμοποιηθεί για ευνόητους λόγους, ενώ οι Μήτρογλου, Τοροσίδης, Τζαβέλας, Φορτούνης και Μπακασέτας, ακολούθησαν ατομικό λόγω διαφόρων μικροπροβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα και σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις η πιο πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει είναι η ακόλουθη: Γλύκος, Μανιάτης, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Σταφυλίδης (τετράδα στην άμυνα), Τζιόλης, Σάμαρης, Πέτσος (τριάδα σγτα χαφ), Γιαννιώτας, Καρέλης, Βέλλιος (επιθετική τριπλέτα).

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για των αγών  της Εθνικής εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ