Ο πλαστικός χειρουργός που προκαλεί με τις φωτογραφίες των ναρκωμένων ασθενών του

Την αντίδραση των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει ένας πλαστικός χειρουργός από την Ουκρανία ο οποίος δεν σταματάει να ανεβάζει τολμηρές φωτογραφίες με ναρκωμένες ασθενείς του πάνω στο χειρουργικό τραπέζι.

Και μπορεί ο 31χρονος Έντγκαρ Καμένσκι να έχει χτίσει μια λαμπρή καριέρα, περιλαμβάνοντας στο πελατολόγιό του πασίγνωστα ονόματα της showbiz, ωστόσο οι selfies του με τις ολόγυμνες ασθενείς του έχουν θορυβήσει όχι μόνο συναδέλφους του, αλλά και ολόκληρο το διαδίκτυο.

Μάλιστα, μέλη της Βρετανικής Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών (BAAPS) επικρίνουν έντονα τις δημοσιεύσεις και εν γένει τη συμπεριφορά του του Καμένσκι, την οποία χαρακτηρίζουν ως αντιδεοντολογική.

«Κατά την άποψή μου, κατά τη διάρκεια μίας επέμβασης ο χειρουργός πρέπει να εστιάζει αποκλειστικά στο έργο του και όχι στην προώθηση της δουλειάς του για προσωπικό όφελος», αναφέρει χαρακτηριστικά η συνάδελφος του Ουκρανού ιατρού και μέλος του BAAPS, Ο ‘Μπράιαν.

Εκτός όμως από τον θόρυβο που έχει προκαλέσει στην επαγγελματική του ζωή, ο Καμένσκι προκαλεί αντιδράσεις και για τον γενικότερο τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει, καθώς είναι παντρεμένος με ένα πρώην «κουνελάκι» του Playboy και φιγουράρει συχνά με τη σύζυγό του στα εξώφυλλα των σκανδαλοθηρικών εντύπων της χώρας του.

Δείτε τις φωτο εδώ:

Πηγή: thesun.co.uk

Δείτε επίσης:

Η τολμηρή εμφάνιση Ελληνίδας τραγουδίστριας στα σοκάκια της Μυκόνου – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ