Σοκ – Εταιρεία κατασκευάζει κούκλες ειδικά για παιδόφιλους

Σάλο και οργή έχει προκαλέσει μια εταιρεία από την Ιαπωνία η οποία κατασκευάζει πλαστικές κούκλες ειδικά για παιδόφιλους.

Ο Shin Takagi είναι ο ιδιοκτήτης της ιαπωνικής εταιρείας σεξουαλικών βοηθημάτων Trottla και ο σχεδιαστής της συγκεκριμένης κούκλας.

Ο ίδιος δικαιολόγησε το άνευ προηγουμένου εγχείρημα του δηλώνοντας πως οι κούκλες με σωματότυπο παιδιών 5 ετών είναι ένα αποτελεσματικό μέτρο στην καταπολέμηση των σεξουαλικών επιθέσεων σε ανήλικους.

«Πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις μερικών. Με τον τρόπο αυτό, εγώ βοηθάω τους ανθρώπους να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους νόμιμα και ηθικά. Δεν αξίζει σε κανέναν να ζει καταπιέζοντας τις επιθυμίες του» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.

«Συχνά λαμβάνω μηνύματα από τους αγοραστές που με ευχαριστούν επειδή τους αποτρέπω από το να διαπράξουν έγκλημα» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο και καθηγητή του πανεπιστημίου του Τορόντο Michael Seto υπάρχουν δύο τύποι παιδόφιλων.

«Εκείνοι, για τους οποίους η πρόσβαση σε τεχνητή παιδική πορνογραφία και τέτοιου είδους υποκατάστατα μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά στον έλεγχο της παρεκτροπής τους. Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι που τέτοια υποκατάστατα θα εξάψουν την επιθυμία και θα πυροδοτήσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις».

Πηγή: The Independent, The Atlantic

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ