Η πρόταση του Σειρηνάκη στον Σπαλιάρα για να παίξει σε πορνό

Πρόταση-βόμβα με αποδέκτη τον Γιάννη Σπαλιάρα ετοιμάχει ο Δημήτρης Σειρηνάκης!

Το μοντέλο που είπε τη θρυλική ατάκα “Έχω κάνει έρωτα με 4.000 κοπέλες”, με αποτέλεσμα να γίνει viral, εμφανίστηκε πρόσφατα στο βραδινό talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν του έχει γίνει ποτέ πρόταση να παίξει σε ερωτική ταινία, ο «Mr 4.000», όπως τον αποκαλούν συχνά τα media, έκανε χιούμορ λέγοντας ότι απογοητεύτηκε που δεν του τηλεφώνησε ο γνωστός παραγωγός ερωτικών ταινιών μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την περίφημη δήλωσή του για να του προτείνει συνεργασία. «Γιατί, ρε Δημήτρη, δηλαδή τι άλλο περιμένεις να γίνει;», είπε αστειευόμενος κοιτώντας την κάμερα.

 

Το τηλεφώνημα

Λίγο μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή του Αρναούτογλου κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Δημήτρης Σειρηνάκης έκανε τελικά το τηλεφώνημα που περίμενε, έστω και για πλάκα, ο Γιάννης Σπαλιάρας. Παρότι ο Σειρηνάκης δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το «καυτό» θέμα από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει ακόμη οι συζητήσεις με το γνωστό μοντέλο, ο παραγωγός της εταιρείας Sirina αποκάλυψε στην «Espresso» πως όλα είναι έτοιμα για να πέσει η πρόταση!

«Οι συνεργάτες μου κι εγώ έχουμε καταλήξει και στην αμοιβή που θα συνοδεύει την πρόταση και αν ο Γιάννης την αποδεχτεί, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο αριθμός 4.000 θα χρησιμοποιηθεί στον τίτλο του φιλμ», σημειώνει ο πετυχημένος παραγωγός, ο οποίος έχει ταράξει κατά καιρούς τα νερά στην εγχώρια showbiz λόγω των συνεργασιών του με celebrities και αθλητές.

Όπως ψιθυρίζεται, το ποσό της αμοιβής που θα προταθεί ως δέλεαρ στον Σπαλιάρα προκειμένου να αναλάβει ερωτική δράση μπροστά στην κάμερα θα είναι εξαψήφιο(!), ενώ η ολοκληρωμένη πρόταση του Σειρηνάκη θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή του όχι σε μία αλλά σε τρεις παραγωγές.

«Δεν του έχω τηλεφωνήσει ακόμη. Θα το κάνω όμως, αφού ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες για την πρόταση που θα έχει», δήλωσε στην «Espresso» ο παραγωγός της εταιρείας Sirina.

Για την ώρα ο «Mr 4.000» δηλώνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάνει κάτι τόσο τολμηρό. Όμως, τα λεφτά είναι πολλά…

Πηγή: Εspresso

 

Δείτε επίσης:

Σπαλιάρας: Eίναι πιο τίμιο το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ομοφυλόφιλου- BINTEO

Σπαλιάρας, Αλεξάνδρου και Αδάμ πόζαραν γυμνοί για καλό σκοπό – ΦΩΤΟ

Σπαλιάρας: Οι “4.000” με βοήθησαν να βγάλω λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ