Nέα mobile εφαρμογή SPA APP

 

 

 

Η FOCUS-ON GROUP σε συνεργασία με την CLICKGATE LTD παρουσιάζουν μια ακόμα Mobile εφαρμογή μέσα από το επίσημο Website της CLICKGATE LTD http://www.clickgate.net/

 

Ο λόγος για την νέα mobile εφαρμογή SPA APP, η οποία σχεδιάστηκε για επαγγελματίες του κλάδου (Κέντρα Spa, Κομμωτήρια, Εναλλακτικές Θεραπείες, Αισθητικούς, Μανικιούρ – Πεντικιούρ, Κέντρα Ευεξίας κ.α.), κάνοντας εφικτή την αδιάλειπτη και αποτελεσματική επικοινωνία με υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες. Διαθέτει πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό σχετικά με τις εγκαταστάσεις, της υπηρεσίες, πακέτα προσφορών, αυτόνομη φόρμα προγραμματισμού ραντεβού, σύνδεση με Social Media, ενώ μέσω εύχρηστου διαχειριστικού επιτρέπει την επικαιροποίηση των δεδομένων,  την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο.

 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε λογισμικά IOS και ANDROID, δίνοντας πλήρη ενημέρωση στον χρήστη και Ontime διαχείριση στον ιδιοκτήτη της εφαρμογής, με κόστος από 300,00 €.

 

Η εφαρμογή SPA APP εντάσσεται στο πλαίσιο καινοτόμων Mobile εφαρμογών που σχεδιάστηκαν από τη FOCUS-ON GROUP σε συνεργασία με την CLICKGATE LTD, καλύπτοντας εξατομικευμένες ανάγκες 21 βασικών επαγγελματικών ομάδων όπως ξενοδοχεία, γυμναστήρια, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ιατρούς, δικηγόρους, εστιατόρια κ.α.

 

Είναι  εφαρμογές που υποστηρίζουν iPhone, iPad και Android λειτουργικά συστήματα. Λειτουργούν σε iPhones, Android Phones, iPod Touch συσκευές και iPads και προσαρμόζονται σε πληθώρα επαγγελματικών ομάδων με κόστος μόνο από 300,00 €, διατηρώντας τον “Best Value for Money” χαρακτήρα που διατηρεί η FOCUS-ON GROUP σε όλες τις υπηρεσίες της.

 

Η τάση πλέον προς τις Mobile εφαρμογές είναι εμφανής καθώς επίσημες έρευνες δείχνουν πως μέχρι το 2017 θα έχουν γίνει 160 δις downloads από χρήστες smartphone και tablet.

 

Δείτε περισσότερα  στο επίσημο website της CLICKGATE LTD

www.clickgate.net

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ